Tar Blåvitt asian -1 mot Trelleborg. Finns i skrivande stund till runt 1.80 på bl.a Bethard . Pengarna tillbaka på uddamålsseger.

Kan inte se Blåvitt bomma här. Har matchats oerhört hårt senaste tiden:
Häcken, AIK och Hammarby.

Insatserna har verkligen inte varit bra, men motståndet har varit tufft. Tycker ändå prestationen mot Hammarby hade positiva glimtar. Ett billigt 1-0-mål och en straff för 2-0 i ett läge där IFK verkligen var med i matchen förstörde dagen. Och så Kennedys frispark som spiken i kistan för att fullborda förnedringskänslan. Häcken och AIK är nog seriens bästa lag just nu.

Annat motstånd nu. Trelleborg ligger dyngsist och visar noll tecken på att kunna kravla sig upp över något streck just nu. Blytunga hemmaförlusten mot Dalkurd (1-0 i 93:e) var nog spiken i kistan för den här säsongen. Har den senaste tiden haft lägen mot lag som inte är i form (Djurgårdentorsk 3-0) och inte har något särskilt att spela för (ÖSK-torsk 4-0) utan att vara nära poäng.

På bortaplan är Trelleborg 1-3-8 med 9-24 i målskillnad. Har helt enkelt inte varit tillräckligt bra den här säsongen.

I kraft av hemmaplan tror jag Blåvitt mäktar med en bra prestation där de åtminstone säljer sig jävligt dyrt. Fansen är missnöjda men känslan är att de verkligen står bakom lagen under själva matcherna i alla fall. Här ska de bara vinna och jag blir inte förvånad om det blir någon form av islossning mot ett TFF som känns uppgivet.

Saknar Calisir men återfår Robin Söder - sommarförvärvet avgör här?

3-0?

This is the stats tab
This is the post tip