I onsdags hade jag vägarna förbi Hässleholm och kollade in bygdens ena lag.

Ett Hässleholm som tog sig an Lunds BK och jag hann inte ens ta en plats innan man tog ledningen med 1-0 efter ca 40 sekunder. Ett Hässleholm som var ruggigt effektiva och skapade chans efter chans. Heta anfallsvapen i Mike Andrew och Karim Al-Asi varav den sistnämnde smällde in ett äkta hattrick på 25 minuter. Det finns dock många olika "skyttekungar" i Hässleholm vilket visar bredden på laget när det gäller sinne för målet. Matchen? Tennissiffrorna 6-1.

Hässleholm har en stark formkurva där man är obesegrade senaste sju omgångarna. Har gjort 12 mål senaste 3 hemmamatcherna vilket bevisar deras fina form. Man är endast 4p ifrån uppflyttning och idag har man ett kanonläge att knapra in på Rosengård.

Lindsdals IF är seriens absolut sämsta bortalag med endast 1 vinst och 6 förluster. Hela (-12) i målskillnad. Det är på hemmaplan man plockar sina poäng denna säsong. Att de vann seriepremiären hemma för några månader sen mot Hässleholm är inget man ska ha med i dagens förutsättningar. Historia i mina ögon.

Har surrat med folk som har bra insyn i laget samt serien och det tycker ettan till 1,83 är ruggigt fin. Ett odds som bör ligga närmare 1,50 vid avspark. Vi kliver in med 3 enheter här.

This is the stats tab
This is the post tip