Hammarby reser upp till Luleå på onsdagen. Cupmatch väntar.
Mitt spel: Hammarby leder i halvtid och vinner matchen.
Även Hammarby asian -2 (pengarna tillbaka på tvåmålsseger, fullvinst på tremålsseger) är bra.

Bajen saknar Junior, Fällman, Rodic och Andersen. Men i lördagens match mot Sundsvall satt spelare som Khalili, Simon Sandberg och Tim Söderström på bänken. Dessa lär vara aktuella för start här: Truppen som tagits ut är följande:

Simon Sandberg, Dennis Widgren, Richard Magyar, Darijan Bojanic, Imad Khalili, 14 Tim Söderström, Hjalmar Ekdal, Leo Bengtsson, Filston Mawana, Alexander Kacaniklic, Muamer Tankovic, Oliver Dovin, Davor Blazevic, Kalle Björklund, Aimar Sher, Emil Roback, Nikola Djurdjic, Mats Solheim

Förutom avbräcken är det i stort sett bästa möjliga trupp. Kan eventuellt bli någon junis på planen och någon/några av nyckelspelarna Tankovic, Djurdjic och Kacaniklic lär vilas. Men lär bli en hyggligt stark startelva av det där. Billborns Bajen ställde även upp med ett bra lag i motsvarande cupmatch förra säsongen.

Oavsett vilket så ska det skilja för mycket mellan Hammarby och division 2-laget IFK Luleå. Hemmalaget leder division 2 Norrland, vilket är bra. Men det skiljer många tabellplaceringar mellan ett allsvenskt topplag och ett dito i fjärdedivisionen. I den här omgången brukar det också vara lite färre skrällar då de allsvenska lagen är i full form. Så är inte nödvändigtvis fallet under vinterns gruppspel. Kan titta på ett par resultat där allsvenska lag var inblandade i fjol:
Strömsberg-Sirius 0-4 (0-3)
Växjö United-Häcken 0-5 (0-4)
Motala-Elfsborg 0-4 (0-4)
Sylvia-Djurgården 0-4 (0-2)
Carlstad-Hammarby 0-3 (0-2)
Torn-IFK Göteborg 0-4 (0-1)
Sandviken-AIK 0-2 (0-1)

Sen blev det såklart ett par skrällar också. Men dessa tenderar ske för de lag som ligger i botten och inte riktigt kan fokusera tillräckligt mycket på cupmatchen. Bajen är i bra slag, har fått tre dagars vila inför den här matchen och spelar inte förrän på måndag igen - så det här ska bara bli en munsbit där de i stort sett avgör matchen före paus.

1-5 efter 0-2 i paus?

This is the stats tab
This is the post tip