Malmö FF fortsätter cupäventyret i Luleå.
Mitt speltips: MFF vinner och under 4,5 mål i matchen. Går att kombinera ihop som en betbuilder på Expekt, LeoVegas eller Unibet.

Malmö såg väldigt bra ut inledningsvis mot Skövde. Efter ett läktarsjukdomsfall blev det ett spelavbrott och pressen ebbade ut lite. Men vi fick en glimt av att Rydström har något bra på gång. Nu var det Skövde som motstånd, men defensiven såg väldigt bra ut. Bortsett någon fast situation släppte de inte till något alls. Ställs nu mot ett norrländskt division 2-lag och ska såklart vinna varje dag i veckan. Måste även ses med toppchans att hålla nollan.

Frågan är hur många mål de kommer vinna med. Hur stor koncentration kommer de ha när matchen är avgjord, hur mycket kommer hemmalaget krokna? Degerfors vann med 2-0 i Luleå och ställs mot Skövde samtidigt som den här matchen spelas på måndagen. Tror knappast MFF tänker så mycket på att de ska klara sig på kryss i sista omgången, men vinner de med minst två mål här bör de ha bra chans att ha den fördelen. För jag tror inte Degerfors vinner med så mycket mer än två bollar mot Skövde. Hade Malmö haft ett resultat att spela på, en målskillnad att matcha, då hade jag inte velat röra något underspel. Som jag ser det täcker det här specialspelet därför många tänkbara slutresultat. Alla segrar mot noll upp till fyra, även 3-1 om Luleå skulle pilla in en boll.

Matchen spelas i en inomhushall. Atmosfären är oglamourös, konstgräset sådär. Malmö får knappast något gratis vad gäller de förutsättningarna om vi säger så. Kan tänka mig att Rydström gör en del tidiga byten och sprider ut minuterna. Tror mest de vill åka upp till Luleå och komma hem med en seger och inga skador.

0-3/4?

Speltips: Malmö vinner, men under 4,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip