IFK Luleå har haft väldigt svårt offensivt och inte gjort ett mål på tre matcher. Sandviken kommer från seger och kan spela på motståndarnas misstag i dag.

DIV 1 NORRA
9. Sandvikens IF 3 1 0 2 4:4 3
12. IFK Luleå 3 0 1 2 0:3 1

Carlstad - Luleå 0-0
Luleå - Enskede 0-1
Sollentina - Luleå

Sandviken - Akropolis 1-2
Vasalund - Sandviken 2-1
Sandviken - Team Thoren 2-0

Jag såg IFK Luleås senaste match mot nykomlingen Sollentuna och blev inte imponerad. Luleå har haft en del spelaromsättning mot i fjol där de klarade sig kvar via kval. 0-0 mot Carlstad borta ett rätt bra resultat men 0-1 mot Enskede och 0-2 mot Sollentuna, två lag som förväntas husera i bottenskiktet, är inte speciellt bra gjort. Sollentuna stod lågt i matchen senast och kunde ganska enkelt freda sig, när Luleå tappade tålamodet och började göra misstag kom kontringslägena och matchen avgjordes. Det var fullt rättvist sett till målchanserna i den matchen och om Sandviken gjort sin hemläxa kan de se till att kontra bort Luleå i dag.

För Sandviken har haft ett tufft schema inledningsvis där man förlorade mot Akropolis och Vasalund, två förväntade topplag, och vann senast säkert med 2-0 hemma mot Team Thoren. De har flera riktigt bra spetsspelare framåt i Sunday Bale, John Junior, Hägg och York Rafael. Bakåt finns spelare som Hellström och Mård som lirat Allsvenskan i Gefle. Jag håller Sandvikens trupp som starkare, formen är uppåtgående och Luleå har mycket press på sig efter en poäng på tre matcher - och inget mål framåt.

SPELTIPS
Sandviken bör ha en god chans att vinna i dag och jag spelar dem draw no bet (0 asian) till 1,80 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip