Red Bull Salzburg vinna och hålla nollan gick vägen borta på Malta. Jag tror att Legia Warszawa kan göra samma sak i kväll.

IFK Mariehamn vann sensationellt den finska ligan förra året. I år går det inte riktigt lika bra utan ålänningarna ligger fyra i tabellen efter 17 spelade omgångar – tio pinnar från HJK på förstaplatsen. Tittar vi på truppen är det ju inte så att man tappar hakan direkt. Ska inte ljuga och säga att jag har koll på alla spelare men de som varit i Sverige är inte creme della creme, med all respekt.

Gabriel Petrovic, Robbin Sellin och Bobbie Friberg. Minns ni den mediokre amerikanen Brian Span som lirade i Djurgården för några år sen? Han är en viktig spelare i Mariehamn vilket säger en del om grundkapaciteten.

Legia W har inte startat upp sitt ligaspel men har i alla fall lirat supercupen. Där blev det torsk mot Arka Gdynia på straffar. I Legia lirar bland andra brassen Guilherme och förre djurgårdaren Kasper Hämäläinen. Legia vann ligan förra året och den polska ligan är ju bra mycket bättre än den finska. Tror Legia kommer äga det mesta på Åland och jag tror de förr eller senare kommer visa sin klass här.

SPELTIPS
Lirar Legia vinna och hålla nollan till 1,95 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip