Över 2,5 mål i Norrköping-BK Häcken spelas.

Luktar övermatch för mig det här. Norrköping är ett offensivt skickligt lag med flera bra forwards. Nu har de visserligen dragits med skadekänning på Kalle Holmberg, men det ska inte behöva påverka så mycket med tanke på vad som finns bakom om han inte kan spela. Simon Thern bör kliva rakt in i laget eftet att ha missat förra matchen på grund av avstängning. Sommarnyförvärvet Alex Fransson är redo om pappersarbetet hinner bli klart före matchstart. Summan av Peking-kardemumman är att vi har att göra med ett offensivt balanserat lag som gjort mål i samtliga allsvenska matcher den här säsongen.

Häcken har förvisso en stark Andreas Alm-organiserad defensiv, men frågan är hur påverkade de är av veckans lettiska Europaäventyr. Rutinerade defensiva centralgestalter som mittbacks-Lindgren och bollvinnar-Friberg är inte direkt purunga. Är de hundra här? Skulle det bli rotation är de andra spelarna inte lika vassa. Samtidigt har Häcken kapacitet att offensiv-såra lala allsvenska lag. Paulinho, Irandust, Nasiru Muhammed, Kamara och Viktor Lundberg är en stark offensiv uppsättning.

Så här tro jag på en match där bägge lagen nätar. För Pekings del är ett eventuellt 1-1-resultat inte okej, då de har en jättechans att hugga på guldet nu. De är med i toppen och har inte Europaspel att ta hänsyn till - drömläge.

Blir förvånad om den här matchen inte kliver över 2,5 mål och ser 2/3-1 till hemmalaget som tänkbara resultat.

This is the stats tab
This is the post tip