Allsvenskan rullar vidare med nya matcher och en intressant sådan spelas på Platinumcars Arena i Norrköping där BK Häcken kommer på besök under onsdagskvällen.

Gästande BK Häcken har inlett årets upplaga av Allsvenskan med att spela in sex poäng av nio möjliga. Bortalaget för dagen fick en drömstart på säsongen då AIK besegrades med 4-2 i premiären och därefter slogs även Degerfors med 2-1 på bortagräs. Nu senast kom dock säsongens förstas förlust och detta genom 2-0 i baken i derbyt mot IFK Göteborg. Häcken kom dock upp i 16 målchanser, men fick bara iväg ynka två skott på mål. Bättre skärpa nu när man går för revansch mot IFK Norrköping? Ja, jag tror det!

Hemmalaget har inte alls fått någon vidare rolig start på säsongen. För östgötarna är det nämligen noll poäng på kontot med tre matcher spelade och framåt har man bara lyckats göra ett ynka mål. Norrköping öppnade säsongen med 1-0-förluist hemma mot Varberg, därefter föll de med samma resultat borta mot AIK och nu senast gjorde de säsongens första mål, men fick ändå stryk borta mot Djurgården där de förlorade med 2-1. IFK Norrköping jagar säsongens första poäng, säsongens första seger och detta mot ett revanschsuget Häcken som föll i derbyt senast.

Min idé? Att båda lagen vill lämna den här matchen med full pott.
Det får mig att snöa in på att över 2,5 mål i matchen ska ses som ett vettigt spel.

SPELTIPS
Över 2,5 mål till 1.70 hos Lucky Sports .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip