Tar över 2,5 mål i Norrköping-Djurgården hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson .

Tvåan IFK Norrköping mot åttan Djurgården.

2. Norrkoping 24 14 7 3 39:21 49
8. Djurgarden 24 10 6 8 33:28 36

Dagens DIF vet man aldrig vart man har riktigt. Vinst mot Bajen, torsk mot BP, överkörningsvinst mot Trelleborg, kryss mot Giffarna och solklar förlust mot Östersund. Stundtals bedrövliga och utcheckade och stundtals helt okej. Kapaciteten är bra när laget verkligen vill och Kerim Mrabti vaknat på rätt sida och är sugen. Ojämnheten beror säkert på att mycket är oklart i klubben:
- VD:n Berggren slutar.
- Bosse Andersson kanske också slutar.
- Kerim Mrabti lämnar.
- Isaksson och Olsson slutar.

Hur ser truppen och klubben ut i januari? Vem vet. Har i alla fall inte något att spara på här, behöver inte backa hem och packa ihop spelet.

IFK Norrköping semi-jagar AIK och behöver vinna varje match i det här skedet av säsongen. Även om guldet blir mycket svårt att nå är det Europaplatser på spel. På hemmaplan är laget ruggigt starka - gjort fem mål på AIK och Malmö FF i sina senaste två hemmafajter. Verkar sent omsider fått igång Kalle Holmberg, som gjorde mål i två raka matcher före han blev avstängd senast. Vid sidan av honom finns Moberg-Karlsson, Skrabb, Thern, Fransson m.fl. - svårt att se Peking göra färre än två mål här. Särskilt eftersom DIF:s försvar svajat en del senaste tiden.

Har de senaste säsongerna varit ett par rejält öppna matcher mellan lagen. Även om varje match är unik såklart, så tror jag att det återigen blir en böljande tillställning. Det är den tiden på året då vissa lag inte har något att spela för (DIF bland annat) medan vissa har allt att gå för. Ett recept för en öppen match med en del mål och målchanser i min bok.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip