Tung match i Norrköping där jag tror på mål!

Förra säsongen
Norrköping - Djurgården 2-2
Djurgården - Norrköping 1-1

IFK Norrköping har fått en pangstart på säsongen. Först så slog man Kalmar med 2-1 och sedan mosades AIK med hela 4-1 på Friends arena. Självförtroendet i laget är knappast modell sämre med tanke på det. Det finns ju en enorm spets i det här laget med spelare som Nyman, Levi, Haksabanovic framåt som sist. Mittfältet med Smith och Thern har likaså fått en stark start på säsongen. Bänken håller väl inte Malmö FF-klass men även där finns spännande namn. Hur som helst kan jag definitivt se Peking skada Djurgården med tanke på hur det sett ut de två första matcherna.
Djurgården slog Sirius utan att imponera med siffrorna 2-0 på Studenternas. Sedan följdes det upp med en match mot Örebro hemma, något man på pappret ska klara av. Men så blev det inte. ÖSK stod upp väldigt bra och det var närkingarna som drog det längsta strået till slut. 2-1 efter ett sent mål. Djurgården roterade ordentligt under matchens gång och det straffade sig, man tappade momentum och ÖSK kunde ta mark. Å andra sidan har Bergstrand/Lagerlöf nu ett rätt fräscht lag att ställa på banan mot Norrköping, på en plats där Djurgården tog guldet i fjol och torde ha i ganska färskt minne. 2-2 då, 1-1 i vårmötet. Det DIF har visat så här långt är inte mästarklass, men samtidigt är det en lång säsong och man har en stark trupp.

Jag tror på en jämn match där det blir svårt att välja sida men där det borde bli en del mål.

IFK Norrköpings trupp

- Ännu inte släppt

Djurgårdens trupp

Jacob Une Larsson, Elliot Käck, Jesper Karlström, Kevin Walker, Haris Radetinac, Astrit Ajdarevic, Jonathan Ring, PK Bråtveit, Edward Chilufya. Jonathan Augustinsson, Aslak Witry, Kalle Holmberg , Nicklas Bärkroth, Emir Kujovic, Erik Berg, Fredrik Ulvestad, Curtis Edwards, Tommi Vaiho

– Alla är aktuella för spel förutom Alexander Abrahamsson och Jesper Nyholm, konstaterar Djurgårdens naprapat Christian Andersson.

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 1.79 hos Casumo , Unibet & LeoVegas (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip