IFK Norrköping tar emot Elfsborg på söndagen.
Mitt speltips: Elfsborg vinner, med insatsen tillbaka på oavgjort.

Mycket tung torsdag för Peking. Hade 2-0 hemma mot Mjällby, men tappade in två bollar sista kvarten. Kvitteringen kom med matchens typ sista spark. Poängtappet innebär att det ser mörkt ut att nå Europaplatser. Därmed inte så mycket kvar att spela om. Adegbenro hade kunnat gå för skytteligatiteln i och för sig, men han tvingades bryta Mjällbymatchen med fotsmärta. Detta skrivs fredag, så vi får se om han kommer till spel eller inte. Skulle han bomma matchen är det naturligtvis bra för det här spelet (hoppas såklart inte det är ngt allvarligt).

Elfsborg är inne i ett ruskigt flow. Kontrade bort Djurgården, slaktade Sirius och brottade ner ett kämpande Degerfors i en elljushöstgräsmatch. Den typen av match man kanske inte räknat med att Elfsborg skulle vinna sett till de senaste åren. Men de är riktigt bra och går nu för guld. Senaste tiden har de visat att de har alternativ på en de positioner och att de har en bänk som kan påverka matchbilden.

För mig lite märkligt att Elfsborg är så pass stora underdogs här. Jag tror det blir jämnare än oddsen säger. Peking har hög högstanivå, men håller laget bakom övriga topp sex.

Speltips: Elfsborg vinner, med insatsen tillbaka på oavgjort.

This is the stats tab
This is the post tip