Speltips: Över 2.5 till 1.80 hos Pinnacle
Torsdagen bjuder på härlig underhållning mellan två lag som hade större förhoppningar inför säsongen men likväl fortfarande står lite och stampar. I grunden härlig offensiv spetskvalitet hos båda lagen och mycket speed som vi bara väntar att få se mer utav. Fyra poäng på de fyra första matcherna kan man kräva mer av och denna match kan verkligen sätta en rejäl ytterligare press på det laget som förlorar medan den också kan sätta ordentlig fart på laget vid seger efter bättre prestationer.

Norrköping
Senaste match: IFK Göteborg - IFK Norrköping 1-1
xG: 0.81 - 2.5 (ws)
Skott/skott på mål: 12/4 - 14/6
Possession(%): 49 - 51
Hörnor: 6 - 7
Kändes från start som Peking skulle få det tufft här men de lyckades ändå få lite bjudningar i omställningar där Tim Prica fick en hel del boll. I andra halvlek skulle dock matchen bli till gästernas fördel då Trondsen fortsätter prenumerera på röda kort,
Snyggt frisparksmål - väntat tryck från Blåvitt. Frilägen och öppna chanser för gästerna men målvakten i Blåvitt var fantastisk. Besvikelse till slut hos Peking.

Elfsborg
Senaste match: Elfsborg - Kalmar 1-2
xG: 1.45 - 0.86
Skott/skott på mål: 17/4 - 8/3
Possession(%): 44 - 56
Hörnor: 10 - 4
En match där Elfsborg blandar och ger men har svårt att få grepp om Kalmar FF:s passningsspel, de fick inte många möjligheter genom sin press. Såg skymtar av Elfsborgs fina spel som lyckades mynna ut i en kvittering men när Kalmar sedan återigen tog ledningen så gick lite luften ur Elfsborg som kämpar mycket mentalt numera.

Blir rädslan att förlora större än viljan att vinna…?

NEJ!
Peking kan ändå ta med sig mycket ifrån föregående match mot Blåvitt. Även om de hade en spelare mer i andra halvlek så skapade de ändå väldigt öppna chanser matchen igenom. Tim Prica ser väldigt spännande ut med sin rörelse och kombinerar Nyman bra vilket kommer såra många lag, däremot får man inte fler chanser i en match än senast och det gäller att ta tillvara på det. Prica borde nog ha gjort två mål...
För Elfsborgs del skapar de alltid mycket chanser i sitt spelsätt men har saknat den där sista udden, däremot farten är det aldrig fel på och det känns bara som en tidsfråga innan det lossnar ordentligt. Tycker båda lagens offensiva kvaliteter kan utnyttja ett rätt rörigt och svagare försvar hos dem båda vilket öppnar för en härlig batalj. Till matchen är också Elfsborgs mittbacksgeneral Sebastian Holmén osäker.

Överspelet är lockande här med lagets spelsätt, offensiva balans och desperationen som infinner sig med poängskörden. Det är väldigt viktigt med tre poäng!


Speltips: Över 2.5 till 1.80 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip