Måstematch på Östgötaporten när Laget från havet gästar.
Mitt speltips: BLGM + Över 2.5 mål.
2.,00 hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Kommer ni ihåg ”vårens" möte på den alkoholfria arenan? Det var en otrolig tillställning som slutade 3-3 efter att Falkenberg blivit totalt rånade på 3 poäng när domaren bjöd Norrköping på en sjukt billig straff 90+5. Nu tror jag även den här tillställningen har förutsättningar att bli målrik när bortalaget går för revansch.

Med två raka förluster i bagaget samt 7 raka hemmamatcher utan vinst så är ändå Falkenberg ett perfekt byta att studsa tillbaka till vinnande spåret för Peking. Med en svajig defensiv och svagt målvaktspel har hallänningarna släppt in 47 mål på 27 matcher, vilket är flest i serien tillsammans med Sirius. Offensivt har det dock sett betydligt bättre ut - 30 gjorda så här långt. Redan nu är FFF 5 mål "bättre" än senaste två ssäsongerna i Allsvenskan.
Hos gästerna har vänsterbacken Jacob Ericsson åkt på corona och missar därmed matchen. I övrigt bra truppstatus där anfallaren Gustaf Nilsson är tillbaka fråna skada och bör ta en plats från start.
Norrköping ser ut att kunna ställa bästa möjliga lag.

Även om optimismen är god i Falkenbergslägret kan jag hur jag än vrider på det se hur Norrköping inte ska göra två mål här (över 1.5 mål runt 1,50) och då räcker ett bortamål, vilket dom bara ska lösa i en livsviktig kamp om nytt kontrakt.

1. Måstematch för båda lagen (oavgjort = halvdött resultat)
2. Falkenbergs svaga defensiv och målvaktspel
3. Norrköping har löst minst två mål hemma mot samtliga lag från plats 10 och neråt (FFF och HIF kvar att möta)
4. Gustaf Nilsson tillbaka i anfallet i FFF
5. Bägge lagen har gjort mål i 8 av de senaste 10 Pekingmatcherna.
6. Tillsammans har de här lagen blott sju hållna nollor på hela säsongen - uselt.

Där har ni summering och fyra starka motiveringar för att Båda lagen gör mål och Över 2.5 till dubbla degen hittar hem. Sticker ut hakan och säger 2-1 till Laget från havet!

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip