Speltips: Över 2.5 mål till 1.70 hos Betsson

_______________________________

Mardrömsinledning vs Mardröms…
GAIS vaknade till senast och förhindrade mardrömsinledningen på säsongen. Det är däremot betydligt mer ångest för hemmalaget som åkt på två överkörningar med en ny satsning som skulle bära frukt. Nu finns fortfarande tid att vända på säsongen men frågan är om det inte då krävs en vinst här för att få upp självförtroendet och kunna fortsatt tro på spelidén. Överlag så har det varit mycket skador eller nyckelspelare som missat på grund av avstängning och då är det svårt att spela in en elva, vilket man kommer behöva göra för att få lite kontinuitet i prestationerna. För gästernas del känns premiären som bortblåst nu när det blev seger senast och nu kan säsongen börja på riktigt.


IFK Norrköping
Senaste match: Mjällby - IFK Norrköping 3 - 0
xG: 4.64 - 0.74 (ws)
Skott/skott på mål: 23/9 - 9/2
Possession(%): 58 - 42
Hörnor: 7 - 6
Överkörning från Mjällbys sida som skapade chanser så det räckte och blev över. Peking kommer varken in i matchen i första eller andra halvlek, jobbar mer individuellt och sitter inte ihop någonstans på planen. Med Mjällbys mentalitet och nu när de dessutom börjat spela bra fotboll blev det för tungt för gästerna på Strandvallen.

GAIS
Senaste match: IFK Värnamo - GAIS 1 - 2
xG: 1.43 - 1.21 (ws)
Skott/skott på mål: 11/2 - 10/8
Possession(%): 59 - 41
Hörnor: 7 - 5
GAIS hade “turen” som fick spela på en närmare plan än hemmalaget Värnamo då matchen spelades i Borås. Det blev en fin stämning då det var många gästande supportrar på plats. GAIS kändes hetare redan från start och äntligen fick vi se mer av det GAIS som vi följt i Superettan med ett större mod och mer fart i anfallsspelet.

Riskminimerat spel efter en tuff inledning - nja, skulle inte tro det

Hemmalaget IFK Norrköping får fortsatt klara sig utan viktigare spelare som Lushaku, Ssewankambo, Ceesay, Ortmark och Khazeni - däremot finns det fortfarande en bra elva att ställa på benen. Det gäller att få igång de tilltänkta nyckelspelarna så ska nog Peking också kunna vakna igen. Denna matchbild ser jag ändå inte att man håller igen, det är hemmaplan och det är mot en nykomling. Räknar med full fart från Peking och Joseph Ceesay väntas gå in som högerback vilket tynger det och blir återigen en offensiv balans. För gästande GAIS del finns egentligen bara en på-knapp, det är alltid offensivt och frejdigt vilket vi också kommer få se från start i denna match. Oddset för övern duger.

Speltips: Över 2.5 mål till 1.70 hos Betsson
This is the stats tab
This is the post tip