IFK Norrköping tar emot Halmstad i cuppremiären.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. 1.80 hos bet365 .

Ante Johanssons återkomst! Blir nog en speciell match då han var en stor IFK-profil under sju framgångsrika år som spelare. Han kommer här med ett Halmstad som känns som en given uppflyttningsgandidat den här säsongen. Såhär säger han till Svenskafans inför matchen:
- Det känns positivt här, vi tränar väldigt bra och väldigt hårt. Det har spelats många matcher, kanske mer än vi brukar, och det är ett bra sätt att lära. Upplägget är utmärkt och vi känner oss väldigt långt framme i förberedelserna trots att det är långt till seriepremiär. De flesta har även kunna delta i samtliga pass.

Var det en stor besvikelse att inte lyckas gå upp i Allsvenskan förra året?
- Jo, men det känns bättre nu, vi får se om vi är bättre utrustade i år. Magnus Haglund har kommit in och gjort ett väldigt bra jobb, han har fått bra snurr på det och träningsdosen har höjts markant. Det är tuffare, hårdare och tydligare hur vi ska spela. Alla förstår spelidén och vet vad de ska göra på planen.

Låter positivt såklart. Halmstad har kvar förra årets målspruta Rasmus Wiedesheim-Paul och hyfsat etablerade namn som Mikael Boman, Joel Allansson, Dusan Djuric och Sadat Karim.

IFK Norrköping har haft en lite stökig försäsong. Varit en del tjafs runt klubben och de har också blivit av med en del spelare som exempelvis Kasper Larsen. Känns faktiskt lite tunna bakåt nu (blev ju av med defensive ledaren Ante Johansson inför förra säsongen). Framåt är laget fortsatt starkt med Haksabanovic, Nyman, Sema, Fransson, Thern och nyförvärvet Levi. Ska mycket till om Peking ska gå mållösa från en sån här hemmamatch.

Ett kapabelt Halmstad som ligger långt fram i förberedelserna mot ett lite småoroligt Peking som känns bättre framåt än bakåt. Tycker oddset på att båda lagen nätar är för bra för att motstå här.

2-1?

Speltips IFK Norrköping v Halmstad:
Båda lagen gör mål - odds 1.80 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip