IFK Norrköping asian -1 (pengarna tillbaka på uddamålsseger) spelas i kamratmötet med IFK Göteborg.
Den våghalsige kan ta -1,5 till högre odds medan den försiktige kan nypa rak seger till lägre odds. Jag väljer mellantinget hos FastBet eller Bethard .

Backade Blåvitt framgångsrikt tidigare i veckan. Då, mot Östersund, tyckte jag många faktorer talade för laget. Men det är en sak att spela hemmamatch på gräs med allt att vinna mot ett lag som precis förlorat sin största stjärna. En helt annan sak är det att möta Peking på bortaplan. Till den här matchen saknar IFK Göteborg dessutom avstängde Calisir. Calisir har varit lagets kanske bäste spelare i år och blir ett tungt avbräck i en trupp där lagpappan Tobbe Hysén är out sedan tidigare.

Norrköping är lite upp och ner. Skyhög höjd, men har haft lite svårt att döda en del matcher då målskyttet sviktat en del. Lite märkligt då det finns ett gäng högkvalitativa allsvenska offensiva pjäser: Moberg-Karlsson, Kalle Holmberg, Simon Thern, Alex Fransson, Skrabb, Jordan Larsson, Sigurdsson och Thorarinsson. Bra bredd och spets i truppen. Starka hemma, tabellraden i Norrköping är 7-1-1. Efter VM-uppehållet har det blivit blott en förlust - borta mot MFF. Har nyligen vunnit mot Häcken och spelmässigt varit bättre än Bajen när vi snackar hemmaspel. Så formen är helt okej. Kunde vila ett par nyckelspelare i veckans cupmatch (10-0 mot div 4-laget Brottby).

Blåvitt är 2-1-5 på bortaplan och ligger efter 18 omgångar på tionde plats med 22 inspelade poäng. Ett mittenlag ungefär som Örebro och Kalmar FF. Klart att Poya kan bygga något bra på sikt, men i nuläget är laget verkligen inget extra.

Norrköping jagar AIK/Bajen och behöver vinna varje match för att hänga med i toppen/kampen om Europaplatserna. Ska vara numret bättre än IFK Gbg och i kraft av hemmaplan ska de ha bra chans.

This is the stats tab
This is the post tip