Allsvenskan är äntligen tillbaka!
Så förbannat skönt.

I Norrköping tar IFK emot Kalmar FF och här vill jag stormvarna för smålänningarna.
KFF såg ruskigt fina ut tidigt i våras och kanske var det laget som glänste mest i svenska cupen, även om det till slut blev respass mot AIK.
Man var även starka i träningsmatcherna och det känns som det är gamla KFF igen, som spelar med fart och Nanne Bergstrand ser ut att lagt alla pusselbitarna rätt.

Tidigare var Kalmar FF inget konstgräslag, nu har man rättat till truppens utseende så man har fler mindre spelare med en enorm speed. Som Nils Fröling och Filip Sachpekidis. På försäsongen har Isak Jansson varit ett enormt utropstecken. Han lär starta i dag – och som släpande forward ligger han bakom mycket av KFFs anfallsspel.

bet365 ger 9.50 på Isak Jansson som målskytt i matchen. Det får min tv-peng på denna match, jag kör – med mindre insats – även en liten peng på raka tvåan till 6.15 hos Unibet , LeoVegas och Casumo . Han satte bland annat två bollar i Svenska Cupen och två mål i senaste träningsmatchen mot J Södra (5–0).

Men huvudspelet?
Kalmar FF över 3.5 hörnor till 1.97 hos Unibet , LeoVegas , Casumo och 888sport .
KFF spelar som sagt med fart numera, kommer ofta runt på kanterna för att hitta instick, inlägg, och den här hörnlinan känns på tok för lågt med tanke på det nya KFF vi sett i vår.

IFK Norrköping?
Enligt mig en bräcklig favorit på en ödslig Östgötaporten. Tycker det är svårt att veta vad laget står, och i veckan fick man en smäll på lagkaptenen Alexander Fransson (osäker till start).
Jag hoppas på en skräll i Norrköping.

Helgarderar mötet på Europatipset – och spelar med hög insats på KFF över 3.5 hörnor till 1.97 hos Unibet , LeoVegas , Casumo och 888sport .

Nu kör vi, Allsvenskan!

This is the stats tab
This is the post tip