Tar över 2,5 mål i IFK Norrköping-Malmö FF hos FastBet eller Bethard .

Mycket speciellt tabelläge här. Tvåan mot fyran möts och det är verkligen enbart seger som räknas för båda lagen.

1. AIK 22 15 6 1 39:13 51
2. Norrkoping 22 13 6 3 35:19 45
3. Hammarby 22 13 5 4 41:25 44
4. Malmo FF 22 13 4 5 43:23 43

Malmö är mitt inne i ett hektiskt schema med EL-gruppspel parallellt med Allsvenskan, men utgår från att det blir ett bra lag här och mer rotation i söndagens match hemma mot Sundsvall. Rosenberg avstängd här, vilket är ett offensivt avbräck. Carlos Strandberg skadad sedan tidgare. Men Malmö öser in mål för dagen och spelare som Rieks, Antonsson, Traustasson, Christiansson och Gall borde vara tillräckligt för att näta här. Har gjort minst tre mål i fem raka allsvenska matche och har för dagen en tillräckligt bred trupp för att kunna vila och välja.

Peking följde upp den starka segern mot AIK med att enkelt avfärda Dalkurd. Har varit inne på det tidigare: Potentialen i laget, och framförallt offensiven, är skyhög. Sällan fått ut allt och spelare som Kalle Holmberg, Jordan Larsson och Mobeg-Karlsson borde ha gjort fler mål sett över säsongen hittills. Dock sett bättre ut senaste matcherna och jag tror Peking kommer gå bra i slutskedet här.

Räknar med en oerhört inspirerad Simon Thern här, som verkar trivas mot forna lag. På hemmaplan är laget alltid offensiva med ambition att föra spelet. Gjort mål i samtliga hemmamatcher utom en den här säsongen.

Båda lagen ska ha goda chanser att näta här och jag ar mycket svårt att se det här sluta 1-1 - kryss duger inte för någon här. Vilket lag som vinner har jag svårt att sia om, men visst känns det som vi får se nätrassel minst tre gånger?

This is the stats tab
This is the post tip