IFK Norrköping tar emot Malmö FF på söndagen.
Mitt speltips: 1X / asian +0,5 på hemmalaget. LeoVegas , Unibet eller Casumo .

Sen match i Ungern på torsdagskvällen för Malmös del. Får bara två dagars vila inför den här matchen och då ska de hinna resa hem till Skåne och sedan Norrköping. I EL-kvalet saknades Christiansen på nytt. Dansken haltade av mot Örebro för en vecka sedan och är ett stort frågetecken här, troligen out. Johan Dahlin fick kasta in handduken på uppvämningen, så det blir den svagare Marko Johansson i mål igen.

34-årige Toivonen startade mot Örebro, fick 90 minuter mot AIK och startade även mot Honved. Han har varit skadad och matchats rätt sparsamt. Får han starta igen i en konstgräsmatch efter bara två dagars vila? Jag är tveksam till det.

Peking fick, efter en längre tids kräftgång, äntligen vinna senast. Segern i Kalmar var klar och odiskutabel. Då vilade Haksabanovic pga sjukdom, återstår att se om han kommer till spel här. Men han har varit så formsvag senaste tiden att det inte är ett stort avbräck om han inte kommer till spel. Så länge Levi, Nyman, Thern, Fransson och de andra är tillgängliga vill säga - vilket de ska vara.

Jag tror segern för Peking var oerhört nyttig för truppen. Kan nu försöka nystarta säsongen efter den bedrövliga poängmässiga perioden de varit i. Har faktiskt bara två poäng upp till Elfsborg och Häcken (som dock har en match mindre spelad), så de har helt klart häng på de här lagen. Skulle de vinna mot Malmö är det "bara" fem poäng upp till dem. Kanske, kanske. Allt att spela om i alla fall.

Malmö har 2-1-2 på konstgräs i år och det här är en ny tuff bortamatch för deras del. De har så pass stort försprång alltjämt att kryss ändå är relativt okej för deras del. Viktigare att gå all in hemma mot Häcken kommande helg. Seger där och ett stort kliv mot guldet är taget.

Tycker det luktar lite kryss här. Ett utvilat Peking borde ha bra möjligheter att inte förlora mot ett dubbeljobbande MFF med ett par avbräck.

This is the stats tab
This is the post tip