Malmö FF inleder Allsvenskan i Norrköping.
Mitt speltips: Malmö FF först till 2 mål i matchen. Finns på Bethard , använd "först till"-marknaden.

Het premiärmatch när resterande mästarna åker till klassiska Norrköping.

Det här spelet betalar klart bättre än att ta Malmö FF att bara göra över 1,5 mål eller rak seger. Och jag vill hitta in på något Malmöspel i den här matchen. Detta trots att oddset droppat något sedan det släpptes och att matchen spelas på konstgräs.

För Malmö FF ser ruskigt bra ut. Även om det funnits en del skadeproblem i truppen under försäsongen ser en tänkbar elva klart stark ut, det samma gäller bänken. Har fått fem tävlingsmatcher i Svenska Cupen redan, vilket borde hjälpa en del.

Räknar också med att Malmö stegrar igång och blir bättre och bättre nu. Även om prestationerna mot både Norrköping och Halmstad var mycket imponerande så tror jag det finns ytterligare växlar att peta in. Många tyckte Norrköping stod upp bra när de här lagen möttes i Cupen, vet inte om jag håller med riktigt. Norrköping fick ett slumpartat tidigt mål, i övrigt var Malmö FF klart bättre. Peking skapade inte så mycket.

Norrköping gör inte två?

IFK Norrköping är luriga och svårbedömda. Bygger nytt med Andreas Alm och har haft en del omsättning. Jag har dock svårt att se laget sluta bättre än i mitten. Hade säkert kunnat störa Malmö om det varit en match mellan ett Europakval för skåningarna, men nu är det premiärmatch och det kommer vara många MFF-fans på plats. Full laddning från de rutinerade Malmöspelarna. Det borgar för att Malmö kommer upp i en bra nivå prestationsmässigt - det ska räcka extremt långt mot Norrköping.

Dessutom har Traustason varit iväg och kvalat med Island. Spelade mot Ukraina i Polen och var även i Israel. Kanske inte hundraprocentigt fräsch här ett par dagar senare efter en blytung torsk.

Norrköping kan säkert peta in ett mål, men jag har svårt att se att det skulle bli mer än så. För mig känns 1-2, 0-2, 0-3 eller liknande som klart tänkbara slutresultat och då gillar jag det här spelet.

Mitt speltips: Malmö att först nå två mål
This is the stats tab
This is the post tip