Tar IFK Norrköping -1,5 mot Örebro SK hos Betsafe , Nordicbet eller Betsson .

Örebroarna kommer få en vilodag mindre än Peking inför den här matchen. Tuff match nere i Skåne väntar på torsdagen. Har absolut inget att spela för rent tabellmässigt. Nog är det motiverande att ställas mot ett bra motstånd på bortaplan, men den riktiga säsongsavslutningen är ju nästa veckas hemmamatch mot Blåvitt.

Norrköping vill såklart göra allt de kan av den lilla guldchans som finns. Spelar tidigare än AIK den här söndagen och vill såklart sätta press på Norlings gäng genom att göra vad de kan själva - nämligen vinna. Lite i skymundan har laget skrapat ihop tabellraden 8-3-0 senaste elva matcherna - senaste förlusten kom borta mot Malmö FF i JULI. Går med andra ord ruskigt starkt och även om prestationen mot BP på Grimsta var sådär blev det en rätt så tydlig seger.

Kalle Holmberg har kommit igång lite på slutet, vilket adderat nödvändig spets i offensiven. Vid sidan av honom finns Moberg-Karlsson m.fl. och defensiven styrs av den alltid felfrie Ante Johansson. Laget har vänt underläge i två av de senaste tre matcherna, vilket visar en mental styrka.

Skiljer en klass mellan lagen och ett Norrköping med toppmotivation i säsongens sista hemmamatch måste ha mycket bra chans här. Tre av de fyra senaste hemmamatcherna har vunnits med två eller fler mål - tror det sker igen här.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip