ÖSK reser till Norrköping på lördagseftermiddagen.
Mitt speltips: Norrköping asian -1. Spelet innebär pengarna tillbaka om det blir hemmaseger med uddamålet. Fullvinst om de vinner med två eller fler mål. Spelas hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard .

Det här är sjuan mot åttan i tabellen, men det känns som att klasskillnaden är betydligt större än så för dagen:
- ÖSK har tappat Rogic och Carlos Strandberg. Den duon har stått för typ hälften av Örebros mål i årets allsvenska och är två klasspelare som lämnat hål efter sig. Örebro klarade sig ändå hyggligt hemma mot AFC, men såg uddlösa ut mot Sundsvall senast.
- Örebro ligger mitt i tabellen och har därmed i stort sett inget tabellmässigt att spela för under resten av säsongen.
- Truppläget i ÖSK är inte optimalt. Innermitten Simon Amin (11/0) som startat på slutet missar matchen. Sedan tidigare saknas Fabio De Sousa, Dennis Collander, Arvid Brorsson, Adam Bark, Johan Mårtensson. Sedan finns det frågetecken på Martin Lorentzson, Martin Broberg.
- IFK Norrköping är ett av seriens mest formstarka lag. Föll visserligen nere i Malmö senast, men prestationen var riktigt bra. Har annars radat upp segrar och hållna nollor.
- Peking krigar också för att ta den där åtråvärda Europaplatsen. Ligger en bit efter, men har en viss chans att ta tredjeplatsen om de typ går rent.

Här tycker jag ett förmodat toppmotiverat Norrköping ska ha mycket bra chans att vinna. Visat väldigt bra form senaste tiden och ska vara en klass bättre än Örebro. När ÖSK tappade/sålde Strandberg och Rogic tycker jag de sa adjö till en bra höst. Tror den duon kommer saknas enormt i slutskedet.

2-0 eller 3-1 är resultat jag ser som troliga.

Speltips: Norrköping asian -1. Odds 1.79 hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip