Örebro nöter på okej utan att glänsa.
Jag spikade laget mot ett energilöst och proppmätt Varberg senast, och då blev det också seger med 1–0. Det utan att det slog gnistor om spelet.
På sju matcher har det blivit nio poäng, så det är inget desperat gäng som kommer till Östgötaporten på torsdagskvällen.
Man kommer till Norrköping med ett par tunga frågetecken, Varken Agon Mehmeti eller Erik Björndahl tränade under tisdagen.
Om varken Mehmeti eller Björndahl kan starta matchen är Jack Lahne det troligaste alternativet att leda ÖSK-anfallet. Lahne har inte spelat i anfallet sedan ÖSK-debuten mot Elfsborg i cupen i vintras.
Även Nordin Gerzic saknades i tisdags.
– Nordin Gerzic är sjuk, förkyld, ont i halsen men ingen feber. Han var dålig igår men har blivit lite bättre, säger Axel Kjäll till NA.
Dessutom har han problem med en fot.
Så det är stökigt hos ÖSK.

Det är det INTE hos serieettan IFK Norrköping. Laget toppar serien i klar stil och är det lag som spelat klart bäst fotboll. Man har massor av matchvinnartyper, och en trupp med stort självförtroende.
Senast löste man starka 1–1 borta mot MFF.
Pontus Almqvists kvittering kom i den 88:e minuten, när IFK hade börjat ta över och skapa lägen. Jonathan Levi var sedan ett stolpskott från att skjuta alla tre poängen till IFK.

Peking har också en härlig bredd i truppen, tex delar Alexander Fransson en plats med Jonathan Levi senast. Carl Björk som startade mot IFK Göteborg fick inte ens plats i truppen mot MFF.
IFK Norrköping, med tabellraden 5-20, har hittat en härlig balans i truppen med talang och rutin.

Största utropstecknet?
Kanske Rasmus Lauritsen, backen har redan gjort tre mål och vinner allt i luften, eller varför inte 03an Isak Bergman Jóhannesson?
På topp ser Totte Nyman extremt fin ut – redan gjort 4 mål.
Sedan har jag inte ens nämnt namn som Thern, Smith, Dagerstål, Sema mfl.

Jag tror Norrköping tar en ny klar seger mot ett skadeskjutet Örebro.
Mitt spel?
IFK Norrköping -1.5 mål till 2.075 hos bet365 .




This is the stats tab
This is the post tip