Tar IFK Norrköping rak seger mot Östersund. 1.80 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Tvåan mot sexan i tabellen drabbar samman här.

2. Norrkoping 26 15 8 3 42:23 53
6. Ostersunds 26 14 3 9 44:30 45

Peking är seriens näst bästa hemmalag med tabellraden 10-2-1 hittills. Går in i den här matchen med precis allt att spela för, då det fortfarande finns en minimal guldchans. Även om guldet blir svårt så finns det europaplatser att kriga om ända in i kaklet.

Östersund förlorade mot Häcken senast och frågan är om det inte punkterade deras säsong lite grann. Måste gå om tre lag för att ta en Europaplats och det återstående schemat är rätt så tufft. Truppen är rätt tunn just nu med tanke på att det går en del spelare skadade. Har inte ens haft full bänk i de senaste matcherna. Var det klart sämre laget mot Häcken senast och ska vara glada att siffrorna stannade på 2-0. Hade fyra raka segrar inför den matchen, men mot tacksamt motstånd. Frågan är om klassen i laget numera är tillräcklig mot de bästa lagen? Har under säongen ändå tappat ett gäng tongivande spelare + Potter.

Norrköping har frågetecken för viktige Simon Thern, men det låter ändå på tränare Gustafsson som mittfältaren kommer till spel:
- Jag har väldigt stort förtroende för vårt medicinska team och tror att de kan lappa ihop honom. Jag är inte helt säker men jag vet hur hårt de har jobbat med det. Om det inte skulle gå hittar vi andra alternativ.

Spelet mot Kalmar FF senast var verkligen inte bra. Vann ändå till slut, vilket var viktigt. Och gräs-peking är något helt annat än hemma på konstgräset-peking, vilket jag hoppas visar sig här. Viktigt också att det var fjolårets skyttekung Kalle Holmberg som fick avgöra - där har Peking ett ordentligt sparkapital inför säsongsavslutningen. Finns ett par ytterligare hot i laget: Alexander Fransson, Moberg-Karlsson, Skrabb, Thorarinsson m.fl.

Tycker Norrköping ska vara någon klass bättre än Östersund. Hemmaplansfördel och liiiite mer konkret att spela för än Östersund tycker jag borde räcka för att Norrköping ska vinna här.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip