OBS! Avspark 19.15.

Nej, Peking. Det här blir nog en för tuff nöt att knäcka.

Förra mötet
Rosenborg - IFK Norrköping 3-1

Målen: 48' 1-0 Eyjolfsson 62' 2-0 Helland 65' 3-0 de Lanhley 70' 3-1 Andersson

Senaste matcher

Aalesund - Rosenborg 1-1
IFK Norrköping - Östersund 3-3

- De kommer att få det tufft igen och jag är helt säker på att vi kommer att göra mål igen - och då får de bråttom, säger Rosenborgsstjärnan Helland inför matchen.

Och jag tror honom.

Peking har släppt in sex mål i matcherna mot Rosenborg och Östersund. Att komma in med den insikten till den här returen känns väldigt tufft i mina ögon. Peking är inte detsamma Peking utan Emir Kujovic och Party-Janne på bänken - och Rosenborg känns mycket mer solida. Leder Tippeligan med fyra poäng före Odd efter 16 spelade omgångar. Höll på att segra sist mot Aalesund men Konradsens utvisning med kvarten kvar blev ödesdiger. Aalesund kvitterade på tilläggstid för 1-1. Nåja, Rosenborg är fortfarande i bra form och har inte förlorat i ligan sedan premiären mot Odd i mars - och det är ju rätt så imponerande. Vi såg i första mötet att laget har flera tunga spelare bland annat Helland som satte 2-0. Han spelade bara en halvlek i helgen för att vara fräsch till kvällens retur. Nej, jag tror inte Peking räcker till här.

SPELTIPS
Tror Rosenborg stänger det här mötet och kontrar bort Peking, som satt sig i ett taffligt utgångsläge. Spelar bortaseger draw no bet till 1,82 hos Unibet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip