Speltips: IFK Norrköping - Sundsvall

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-05-20 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.62
Tips: 1
IFK Norrköping rak seger spelas mot GIF Sundsvall.

Väljer raka segern före något spel med hcp denna gång, men den som vill vara lite mer djärv kan med fördel spela asian -0,75 eller asian -1 på Norrköping till högre odds.

Var det islossningen vi fick bevittna för Peking förra veckan? På måndagen föll de visserligen tungt mot Göteborg efter att Blåvitt avgjort sent. Spelmässigt var det dock okej från Norrköping där, åtminstone jämfört med tidigare matcher. Följde upp det med en rättvis 2-1-seger borta mot Örebro ett par dagar senare. Segrar mot vårens Örebro ska inte överskattas, men ÖSK kom från sin bästa match för säsongen. Örebro kvitterade också den matchen till 1-1, men Norrköping fortsatte vara det bättre laget och avgjorde. Viktigt att äntligen få vinna för Norrköping och att man inte säckade ihop av en motgång.

Potentialen i truppen ska ju vara på utmana om SM-guldnivå. Även om Andreas Johansson och David Moberg-Karlsson visat sig vara tunga tapp så finns många beståndsdelar på plats för att vara ett absolut topplag. Framför allt hemma på det snabba konstgräset. Måste rada upp ett par segrar nu för att knapra in på toppen.

Giffarna håller jag inte högt för dagen. Någon kanske minns att jag inför säsongen var inne på att de skulle få det lite tuffare, rekade bland annat spel på att Kalmar skulle komma före i tabellen. Hittills har jag haft rätt (för en gångs skull). Laget har förlorat "xG-matchen" i samtliga omgångar hittills enligt min källa. Med andra ord: Motståndet har haft fler/vassare chanser i varje match. Har högst siffra för "xG against" - med andra ord så "borde" de släppt in flest mål i serien sett till kvalitén på motståndarnas samlade målchanser. När läget ser ut så är det klart att man kommer ha svårt att ta många poäng över tid. Det går inte att leva på att Linus Hallenius ska göra mål på ingenting gång efter annan. Dras med skador på Berg och Eddahri, vilket känns i en tunn trupp.

I veckan kom också dåliga nyheter från klubben: Ekonomin är sämre än väntat. Dagen innan GIF Sundsvall släppte nyheten om den ekonomiska krisen informerades spelarna om situationen av ordföranden Hans Selling.
Han beskrev efteråt att vissa av spelarna var "chockade". Nu snackas det om att stjärnan Hallenius, som nyligen skrev ett femårskontrakt med klubben, kan komma att säljas. Svårt att säga hur sånt här påverkar laget, men positivt kan det ju knappast vara.

Norrköping ska vara en klass bättre och känns lite mer på gång än vad Sundsvall gör. Bör ha bra chans att bryta ner Giffarna och ta en ny välbehövlig trea.

2-0?
  IFK Norrköping - Sundsvall
Spela på Speltips IFK Norrköping - Sundsvall
Polsater - 19 Maj 2019 - 17:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA Galaxy - Montreal
Fotboll - MLS - 1 asian hcp -1
1.83
12:00  Getafe - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.88
15:00  Hammarby - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
3.05
17:00  Almtuna - AIK
Ishockey - Hockeyallsvenskan - Över 4,5 mål
1.83
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 2
2.04
17:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.79
18:00  Atalanta - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Ö2,5 mål & BLGM
1.80
21:00  Sevilla - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Sev ö1,5 mål
2.00
19:15  Kais Mora - ISKU
Innebandy - Superligan Damer - 2 (-1,5)
1.90
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - Superligan Herr - 2
2.72
  Rekatochklart Poolspel Insats
15:00  Europatipset sön 22/9 144 / 864 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming