Dags för nykomlingen IFK Värnamo att ta emot svenska mästarna Malmö FF. Värnamo kommer ifrån en 4-1-förlust mot Elfsborg som de nog helst vill glömma. En match som absolut hade spelmässigt jämna perioder men Elfsborg klart mer speed, styrka och kvalitet i offensiven. Försvaret i Värnamo sattes på prov och klarade inte av det. Malmö FF kommer ifrån en 3-0-seger mot AIK, en match där man rivstartar i första halvlek och matchen igenom visar hur starkt laget är när man har rätt inställning. Lewicki var tillbaka vilket gjorde att Christiansen kommer i en offensivare roll som gör Malmö riktigt farliga.

Senaste elvan IFK Värnamo:
Vaitsiakhovich
Larsson – Tihi – Eriksson – De Vries
Johansson – Kenndal – Vindehall
Netinho – Antonsson - Wenderson

Freddy Winsth och Haris Avdiu var skadade senast. Osäker status där inför Malmö FF, kanske väljer man att inte chansa i ett sådant möte.

Senaste elvan Malmö FF:
Dahlin
Beijmo - Hadzikadunic - Nielsen - Olsson
Rakip - Christiansen - Lewicki
Berget - Kiese Thelin - Birmancevic

Pena fortsatt skadad. Rakip klev av tidigt senast men är med i truppen. Rieks petad ur truppen sist, med nu?

____

Ett defensivt balanserat Värnamo har chans att hålla liv i detta men tycker att den offensiva kvaliteten är så pass stor i Malmö FF att trots ett lågt försvar kommer de inte klara av den tyngden som Malmö FF har. Med en bänk med bland annat Nalic, Abubakari, Toivonen besitter MFF den bredden för att kunna punktera detta. Dessutom med en Christiansen i en offensivare roll kommer detta bli en rolig underhållande match. Tror att Malmös offensiv lyckas göra minst två mål mot Värnamos defensiv som inte behärskade Elfsborg.

Spel: Malmö FF ö1.5 mål till 1.66 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip