Sirius tar emot Hammarby på lördagen.
Mitt speltips: Över 1,5 mål i första halvlek. Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Testar det här specialspelet här. För jag tror det här blir en sevärd, målchansrik och underhållande match. Sjundeplacerade Hammarby mot sjätteplacerade Sirius.

Det har blivit minst två mål i första halvlek i fyra av Sirius senaste fem matcher. Rydströms gäng har näst högst målsnitt per match i hela serien. Ruggig form på de offensiva spelarna med Vecchia och Sugita i spetsen. Många trodde inför säsongen att Sirius skulle få kriga i botten. Så har det inte blivit - har redan nu i stort sett säkrat kontraket och kan snarare rikta in sig på att hålla i sin fina placering. Det är tydligt att offensiven är det som laget briljerat med. Defensivt har det sett rätt så virrigt ut och bara Helsingborg har släppt in fler mål hittills. Bara två hållna nollor hittills.

Topptippade Hammarby har haft en stundtals jobbig första halva av säsongen. Inte öst in mål på samma sätt som i fjol och tabellplaceringen är en missräkning. Verkar dock ha kommit gång nu då de har sex raka utan förlust. Billborn ställde inför derbyt mot Djurgården om till en 3-5-2-uppställning. Har fortsatt på det spåret och det verkar ha gett laget stabilitet utan att det blivit passivt som det kan bli för vissa andra lag med det spelsystemet. Uppträder mycket bättre än tidigare. Det var ungefär vid den här tiden i fjol de började rada upp segrar, kanske är de på väg emot något liknande nu?

Jag tror det här blir en helt annan match än den trötta 0-0-historien vi fick se mellan de här lagen i Stockholm. Sirius kan spela avslappnat och lär bjuda upp rejält. Hammarby är också på gång och vill upp i tabellen. De är på en annan plats i tillvaron jämfört med det stukade lag som mötte Sirius för någon sex veckor sedan. Jag tro det här blir full fart från start. Därför väljer jag det här första halvleksspelet till högt odds i stället för att ta typ ö3 totalt till betydligt lägre odds. Men ö3 asian eller en variant på BLGM + ö2,5 är också bra spel här, för det här luktar mål i min bok.

This is the stats tab
This is the post tip