SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Sirius tar emot Varberg på måndagen.
Mitt speltips: Rak hemmaseger.
Rak etta ger 1.90 i skrivande stund. Kolla dock alltid asian handicap hos bet365 . Asian hcp -0,5 som är samma spel som en rak etta ger 2.01 hos bet365 . Då de har lägre marginaler för asian handicap.

Sexan mot åttan i tabellen. Sirius är två poäng före inför den här omgången.

Rydströms Sirius har faktiskt inte vunnit på fyra omgångar. De har blott en seger senaste sju matcherna. Så känns det inte riktigt. För spelmässigt ser det mycket bra ut för laget, som dessvärre bjuder på en del enkla mål.
- Mjällby kvitterade sent senast.
- Innan dess tappades en tvåmålsledning i Borås i en match där Sirius körde över ett starkt Elfsborg i första halvleken.
- I omgången före tappades två ledningar mot serieledarna MFF.
- Kalmar kvitterade sent på en fast situation innan dess.

Och så vidare. Tycker helt klart de förtjänar mer än vad de fått i utdelning. Positivt att Vecchia troligtvis är med igen efter att ha stått över Mjällbymatchen.

Varberg har Zackrisson avstängd. Ett avbräck då han är en i stommen som överlevt roteringar och spelat allra mest. Även Varberg har bara en seger senaste sju matcherna. Tycker väl formen känns lite vikande för deras del. Ser vi till den raden av matcher är det bara Östersund hemma där de verkligen förtjänat mer än de fått. Har annars två sena kvitteringar mot AIK och Elfsborg som nog ska in på flytkontot.

Annars gjort det bra som nykomling, men det går inte att komma ifrån att truppen är rätt svag i konkurrensen. När nyhetens behag över att vara i Allsvenskan lagt sig och motståndarna lärt sig laget är det rätt rimligt att poängskörden minskar. Logiskt sett ska de vara ett bottenlag i den här serien. Tycker också de har en trupp som passar bättre på att spela på gräs än konstgräs.

Dags för Sirius att ta en seger här. Tycker de ska vara ett hack bättre än Varberg och det är dags för Rydströms gäng att det fina spelet omvandlas till segrar. Till över dubbelt är raka ettan klart spelvärd i min bok.

This is the stats tab
This is the post tip