Andra cupomgången väntar på lördagen, Västerås gästar Sirius.
Mitt speltips: Under 3,5 mål. Finns hos bet365 .

Tycker den här mållinan bara känns för hög. Västerås föll mot IFK Göteborg med 2-0 förra helgen. Bjöd på bägge målen i stort sett. Blåvitt skapade inte jättemycket sett över hela matchen dock. Framför allt skapade Västerås i stort sett 0 av värde - såg oerhört uddlösa ut. Sirius ska väl vara något snäpp sämre än Blåvitt, men det är svårt att se Västerås hota ett allsvenskt lag mot bakgrund av hur det såg ut i första matchen. Hade en hel del boll, men kom till alltför få avslut.

Har en av Superettans bästa målvakter i Fagerström och jag antar att de vill jobba bort de individuella misstagen jämfört med senast.

Sirius körde över Sollentuna med 8-1 senast. Starkt gjort såklart, men fick bra utdelning mot ett svagt division 1-motstånd. Tycker Sirius elva såg spännande ut med ett offensivt balanserat mittfält och i stort sett samma backlinje som i fjol. Känslan är att de får det svårare här, när motståndet är ett hack bättre. Västerås är normalt sett rätt välorganiserade och defensivt helt okej (släppte in minst antal mål av lagen på undre Superettanhalvan förra säsongen). Sirius offensiv är knappast allsvensk toppklass, så jag har svårt att se laget köra över Västerås totalt.

Ett uddlöst Västerås tror jag får svårt att näta här. Har svårt att se Sirius "slå" en 3,5-lina själva, så underspelet känns som en bra startposition i den här matchen.

3-0, 2-1, 2-0 - det känns som troliga resultat här.

This is the stats tab
This is the post tip