Grupp B känns mindre spännande än den borde vara efter att Tottenham failat rätt hårt. Barcelona är nog rätt nöjda med kryss här.

Första mötet
Barca - Inter 2-0 (9-3 i hörnor)

GRUPP B

1. Barcelona 3 3 0 0 10:2 9
2. Inter 3 2 0 1 4:4 6
3. PSV 3 0 1 2 3:8 1
4. Tottenham 3 0 1 2 5:8 1

Inters form
V, V, F, V, V

Senaste match
Lazio - Inter 0-3 (7-6 i hörnor)
Inter - Genoa 5-0 (11-6)

Inter hörnor hemma i ligan: 5, 10, 6, 9, 9

Barcelonas form
V, V, V, V, V

Senaste match
Rayo Vallecano - Barca 2-3

Barcelona är Barcelona även med en skadan Messi så ligger laget i topp. Messi verkar missa även den här matchen men är tillbaka i träning. Barcas form går inte att snacka bort och segern mot Inter i förra mötet var rätt odiskutabel. Slog Inter med 2-0, följde upp med 5-1 (!) mot Real Madrid och därefter två segrar till i ligacup och mot Rayo. Barcelona kan säkert vinna även här i Milano men Inter borde i alla fall ha större chans att göra det till en jämn match än på Camp Nou.

Inter har varit ett hörnlag så här långt. Och man kan ju tänka sig att det är med fart och fysik man ska försöka matcha Barcelona även här. Det finns många spelare som gillar att skjuta från distans och med en skott- och nickvillig Icardi längst fram garanteras ex antal avslut. Jag tycker Inters hörnlina är för lågt satt här och kan definitivt se ett Inter som skapar över 4,5 hörnor. För spelets skulle gör det inte mycket om Barca tar ledningen för då måste ju Inter trycka på och få in bollar i boxen.

Preliminära elvor (Whoscored)

Inter (4-2-3-1) Handanovic - Vrsaljko, De Vrij, Skriniar, Asamoah - Vecino, Brozovic - Politano, Nainggolan, Perisic - Icardi

Barcelona (4-3-3) Ter Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Rafinha, Suarez, Coutinho

Saknar: Vermaelen, Samper, Umtiti och Messi tveksamma

SPELTIPS
Jag spelar Inter över 4,5 hörnor i matchen till 1.83 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip