bet365 streamar alla Serie A-matcher.

Inter har två poäng upp till tabellettan AC Milan när de tar emot mittenlaget Benevento hemma på Giuseppe Meazza-stadion i den italienska Serie A. Säsongens första inbördesmötet i Benevento slutade med en 5 - 2 seger för Inter. Liknande siffror kan inte uteslutas, då Inter är laget som har nätat flest gånger i ligan medan Benevento har läckt in mål i sina senaste matcher. Inter har visat sig vara otroligt starka på hemmaplan så allt annat än en komfortabel hemmaseger vore en ren skräll, i mitt tycke.

Inter visade mästarspel när de i sin senaste hemmamatch i ligan vann helt rättvist över mästarna Juventus med siffrorna 2 - 0. Nicolò Barella gjorde en lysande insats, samt helt Inters mittfält som dominerade matchen. Därefter blev det dessvärre mållöst borta mot Udinese och senast vann Inter i den italienska cupen mot Milan med 2 - 1, efter att ha hamnat i underläge. Inter får möta Juventus i semifinalen i cupen. Mot Milan roterade Inter i sin startelva för att ha pigga och friska ben till denna match.

Benevento har stora bekymmer med sin defensiv, som inte bara har släppt in mål i sina samtliga fem senaste matcher. Totalt har det blivit 13 baklängesmål under den tiden. När topplagen har stått på andra sidan nät har resultatsiffrorna skrivit till 0 - 2 hemma mot Milan och 1 - 4 hemma mot Atalanta. Hela tio mål har släppts in i de tre senaste matcher, som har spelats mot Atalanta, Crotone och Torino - vilket så klart är under all kritik. Till denna match är anfallaren Marco Sau avstängd för Benevento.

I övrigt är det inga större skadebekymmer i något av lagen. Benevento väger alldeles för lätt för att klara av ett topplag som Inter, som är på jakt efter ligatiteln. Då Inter öser in mål litar jag på att de vinner igen, denna gång med fler än ett måls marginal.

Speltips Inter - Benevento:
1 asian -1,5 (samma som Inter -1,5 mål) - odds 1.70 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Inter:
Samir Handanovic, Alessandro Bastoni, Andrea Ranocchia, Milan Skriniar, Ivan Perišić, Christian Eriksen, Roberto Gagliardini, Nicolò Barella, Achraf Hakimi, Romelu Lukaku & Lautaro Martinez.

Bekräftad startelva - Benevento:
Lorenzo Montipò, Riccardo Improta, Luca Caldirola, Kamil Glik, Federico Barba, Perparim Hetemaj, Artur Ioniță, Fabio Depaoli, Gianluca Caprari, Nicolas Viola & Gianluca Lapadula.
---

This is the stats tab
This is the post tip