Spelet stämmer för Inter som i sin nästa match tar emot Bologna hemma på San Siro i den italienska Serie A. Jag tror på en fjärde raka seger för Inter, som har visat fin form och öst in mål på sistone. I ligatabellen finns de på en andra plats, bakom Milan, men de ligger sist i sin Champions League grupp där samtliga lag fortfarande har chans till avancemang. Gästerna Bologna är ett mittenlag även denna säsong, med en bra form i ryggen - men att slå Inter borta är extremt svår för samtliga lag.

Inter har verkligen vaknat till liv i rätt tidpunkt. I Champions League senast blev det en ack så viktig seger i Tyskland mot Mönchengladbach med siffrorna 3 - 2 som innebär att Inter fortfarande kan kvala sig vidare till slutspel - förutsatt att de vinner hemma mot Shakhtar Donetsk och att Real Madrid förlorat hemma mot Mönchengladbach. I Serie A har det blivit två komfortabla segrar över Torino med 4 - 2 och senast mot tabelltrean Sassuolo blev det hela 3 - 0. Totalt tio mål på tre matcher. Wow!

Bologna har imponerat med tre segrar på de fyra senaste matcher. Det är starkt att klara av i Serie A, oavsett motstånd. Förvisso har samtliga tre vinster kommit mot lag som befinner sig på den nedre halvan av tabellen - Cagliari, Sampdoria och jumbon Crotone, medan Bologna nyligen också har förluster mot de bättre lagen som Napoli och Lazio. Bologna är inte så pass defensivt starka att de ska klara av att hålla undan Inter, men inte heller tillräckligt starka i sin offensiv för att ösa in mål på Inter.

Bologna har avbräck i offensiven med Andreas Skov Olsen och Federico Santander på skadelistan. Yttern Riccardo Orsolini, som har imponerat denna säsong, klev ut skadad senast mot Crotone. Därutöver saknas också försvararen Mitchell Dijks.

Jag spelar på att Inter vinner denna match med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir Inter asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Bologna seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Inter (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Inter seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Inter - Bologna:
1 asian hcp -1. Odds 1.75 hos Unibet , Casumo , 888sport & LeoVegas .

Unibet & bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Inter:
Samir Handanovic, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Milan Skriniar, Ivan Perisic, Roberto Gagliardini, Arturo Vidal, Marcelo Brozovic, Achraf Hakimi, Romelu Lukaku & Alexis Sánchez.

Bekräftad startelva - Bologna:
Lukasz Skorupski, Takehiro Tomiyasu, Danilo, Gary Medel, Aaron Hickey, Mattias Svanberg, Jerdy Schouten, Lorenzo De Silvestri, Roberto Soriano, Musa Barrow & Rodrigo Palacio.
---

This is the stats tab
This is the post tip