Inter går som tåget i Serie A och i Europa. Orkar man ställa in fokus även på ett ganska betydelselöst Coppa Italia? Här är mitt speltips mot Bologna:

Senaste möten
Inter - Bologna 2-2

SERIE A
1. Inter 16 13 2 1 39:7 32 41
4. Bologna 16 7 7 2 20:12 8 28

Inter hemma
8 6 1 1 21:5 16 19

Formen
O, V, V, O, V

Senaste match
Lazio - Inter 0-2

Bologna borta
8 1 6 1 8:8 0 9

Formen
F, V, O, V, V

Senaste match
Bologna - Roma 2-0

Lurigt motstånd för Inter

Inter bara fortsätter att mala på och slog senast Lazio på bortaplan. Jag var inne på att det skulle ske. Nu var det inte så att Inter behövde imponera nämnvärt för Lazio var både uddlöst och gav bort två mål i 0-2-förlusten på Stadio Olimpico.
Med det sagt så är Inter i väldigt fin form. Tre raka segrar i ligan på ett övertygande sätt mot Napoli (3-0), 4-0 mot Udinese och så 2-0 borta mot Lazio. Man har tio raka matcher utan förlust och ser alltjämnt ut som det bästa laget i Serie A. Juventus misslyckades att göra jobbet borta mot Genoa och Inter leder nu ligan med fyra poäng inför helgens hemmamatch mot Lecce.
Frågan är hur högt Inter rate:ar Coppa Italia? Jag tror säkert att man ställer ut ett bra lag men kanske inte sitt allra bästa lag. Då tror jag nog att Bologna, som gjort en väldigt fin säsong så här långt, kommer ranka cupspelet högre än vad Inter gör.
Med det sagt tror jag inte att Inter ställer ut skorna på något sätt. Men jag tror att Bologna kommer att ge dem en bra match om det oavsett. Gästerna kommer boostade av 2-0 hemma mot Roma och på bortaplan har man faktiskt bara torskat en enda match av åtta möjliga, sex kryss! Det är riktigt starkt så till vida att man inte torskat, men lite för många kryss för att vara helt nöjda med en seger också...
8-8 i målskillnad har man där matchen mot Inter på bortaplan i ligan faktiskt gav en stor andel av dessa mål sist lagen möttes (2-2).
Bologna har en rätt skadefri trupp och Inter tror jag kommer rotera mer än gästerna gör. Här tror jag Bologna har en bra chans att ställa till problem.

SPELTIPS
Jag spelar en Betbuilder med 3-vägshandicap 0-2 + under 3,5 mål till 1.84 hos X3000 (3/5 units)

Alltså, vinst om Bologna vinner, kryssar eller förlorar med max ett måls marginal samt att matchen går under 3,5 mål.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip