Lunchmatch i Serie A mellan Inter och Cagliari.
Mitt speltips: Asian hcp -1,5 på hemmalaget till 1.95 hos Bethard .

Motstuds för Inter senast som tappade 1-0 till 1-1 mot Lecce. Var det klart bättre laget och borde verkligen vunnit. Prestationen var ändå okej. Två raka 1-1-matcher i ligan och nu är det bara seger som gäller för Contes gäng.
Candreva avstängd, men i övrigt är skadeläget okej.

Tacksam uppgift här tycker jag. Cagliari är förvisso en positiv överraskning rent tabellmässigt. Att ligga sexa en sån här bra bit in på säsongen är såklart starkt. Men nu känns det som att verkligheten börjar komma ikapp laget - sex raka utan seger i ligan. Har också hunnit med att förlora med 4-1 mot just Inter i cupen förra veckan. Sprang ruskigt bra under hösten, men hade en väldig medstuds med många sena mål och vändningar.

Cagliari har gjort klart fler mål än de "borde" sett till xG. Samtidigt har Robin Olsen spelat väldigt bra i målet och sett till att laget släppt in färre mål än de "borde" sett till xGa. Så att Cagliaris resultat varit sämre den senaste tiden är helt logiskt.

Tror inte det är några problem alls med Inters form egentligen. Det här är en perfekt uppgift för att studsa tillbaka med en övertygande hemmaseger. Har fått en hel matchfri förberedelsevecka på sig och jag tror Conte eldar på laget rejält för att ta en seger här. Serieledarna Juventus har en tuff match mot Napoli - så den här omgången kan bli ett perfekt tillfälle att knappa in ett par poäng.

3-0/1?

Speltips: 1 asian handicap - 1,5 - odds 1.95 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip