Söndagens lunchmatch i den italienska Serie A hämtas från Giuseppe Meazza i Milano där Inter tar emot Cagliari. Det är ett möte där toppen möter botten, då Inter är en överlägsen tabelletta medan Cagliari krigar för sin överlevnad och ligger på den sista nedflyttningsplatsen - med två poäng upp till Torino, som är på säker mark. Inter har radat upp tio raka segrar i Serie A medan Cagliari har tre raka förluster i ligan så det vore en enorm skräll om gästerna lyckas åka hem med några poäng som helst.

Då Inter är ute i den italienska cupen och Champions League (redan i gruppspelet) har de lagt all fokus på att bryta Juventus nio år långa dominans i Italien. Inter har tio raka segrar i ligan och ser helt ostoppbara ut. Hela startelvan har en drömform där allting stämmer för dem. Inter är det laget som har nätat flest gånger av alla, nämligen 68 mål på 29 omgångar och det är bara Juventus som har släppt in mindre mål än Inter, som har släppt in 27 stycken totalt. Till denna match får Inter tillbaka två nyckelspelare i försvararen Alessandro Bastoni och mittfältaren Marcelo Brozovic, som saknades senast i 2 - 1 seger mot Sassuolo.

Cagliari kommer att få stora bekymmer med att klara sig kvar i den högsta ligan, eftersom de har svårt att hitta en balans i sitt försvarsspel. Ovanför sig har de Torino, som de egentligen krigat mot när det gäller den sista nedflyttningsplatsen, då det är sju poäng upp till nästa motståndare i tabellen - Spezia. Formen är bedrövlig, främst i försvaret, där Cagliari släpper in på tok för många mål. I de fyra senaste möten mot Sampdoria, Juventus, Spezia och Verona senast har Cagliari släppt in minst två mål.

Säsongens första inbördesmöte vanns av Inter med 3 - 1 på Sardegna Arena i Cagliari. Liknande resultat är att vänta, om inte en ännu större vinst för Inter, då Cagliaris målvakt Alessio Cragno har testats positivt för Corona. Då inget talar för att Inters vinnarsvit ska brytas mot ett formlöst bottenlag som Cagliari, litar jag på att Inter, i vanlig ordning, vinner och att de gör det med stora siffror. Därmed lägger jag ett spel på en Inter seger med fler än ett måls marginal på asiatisk handikapp, till dubbla pengar.

Speltips Inter - Cagliari:
1 asian -1,5 (samma som Inter -1,5 mål). Odds 2.00 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Inter:
Samir Handanovic, Milan Skriniar, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni, Matteo Darmian, Stefano Sensi, Marcelo Brozovic, Ashley Young, Christian Eriksen, Romelu Lukaku & Alexis Sánchez.

Bekräftad startelva - Cagliari:
Guglielmo Vicario, Andrea Carboni, Diego Godin, Daniele Rugani, Nahitán Nández, Răzvan Marin, Radja Nainggolan, Alfred Duncan, Gabriele Zappa, Leonardo Pavoletti & João Pedro.
---

This is the stats tab
This is the post tip