Tror Inter kan ta en klar seger hemma mot Chievo. Asian -1,5 spelas, tvåmålsseger krävs för att spelet ska sitta.

Obesegrade Inter har här en utmärkt möjlighet att gå upp i serieledning, vilket hade varit bra statement inför nästa omgång - då Juventus väntar. Har ett par orosmoln: Miranda är avstängd. Krävs att Skriniar steppar upp och verkligen bossar i det där försvaret i Mirandas frånvaro. Borde gå att klara av då han varit grym i år.
Inntermittfältaren Gagliardini är också avstängd, hans frånvaro borde dock kunna hanteras. Blir kanske en lite offensivare balans på mittfältet, men det behöver inte vara negativt denna dag.

Tänkbar elva:

Handanovic; D'ambrosio, Skriniar, Ranocchia, Santon; Borja Valero, Brozovic; Candreva, Joao Mario, Perisic; Icardi.

Chievo spelade i onsdags en rätt tuff cupmatch mot Hellas (förlust på straffar). Roterade en del spelare, men den matchen lär knappast påverka positivt här på den åldersstigna trupp de förfogar över (backlinjen har en snittålder på en bra bit över 30 år). Svårspelad motståndare, men formen känns sådär (2-2-2 på senaste sex matcherna i ligan). Har bara förlorat fyra matcher i ligan, men tre av dessa har varit med 3+ mål - så känslan är att det är lite allt eller inget för deras del. Negativt är att de saknar Radovanovic och Castro, två ordinarie mittfältare vars frånvaro är klara avbräck.

Tänkbart lag:

Sorrentino; Cacciatore, Gamberini, Tomovic, Gobbi; Bastien, Rigoni, Hetemaj; Birsa; Meggiorini, Inglese.

Ett formstarkt Inter med en Icardi i bra slag (vilken avslutare han är!) ska ha bra chans här. Visst hade det varit lite typiskt "Pazza Inter" att bomma det här slagläget, men jag tycker laget uppträtt väldigt stabilt i år och tycker de ska ha toppchans här.

This is the stats tab
This is the post tip