Hemma på Giuseppe Meazza har Inter en enkel match när bottenlaget Crotone gästar dem. Det är klasskillnad mellan lagen, där Inter ligger på en andra plats i Serie A tabellen - med bara en poäng efter AC Milan - medan Crotone ligger nästsist i tabellen. Marknaden tror på en målrik match, men det beror mest på att Inter är det laget som har gjort flest mål i ligan medan Crotone har släppt in flest mål efter jumbon Torino. Jag är övertygad om att Inter vinner igen och gör det utan att släppa in något mål.

Inter är stekheta i Italien med sju raka ligasegrar. Utgången ur Champions League har inte påverkat ligaformen överhuvudtaget. Efter 14 omgångar har Inter nätat 34 gånger. Wow! Försvaret är fortfarande starkt, även om de ännu inte har kommit upp i toppnivån. Bakåt har det blivit 17 insläppta mål, vilket är en aning för många. Kvalitén är dock hög med riktigt bra backar.

Crotone kommer till matchen med en seger som kom hemma mot Parma med 2 - 1. Crotone gjorde en helt okej match. Problemet har varit att Crotone inte har orkat hålla en hög nivå i flera matcher utan nästan alltid fallit tillbaka till det försiktiga spelet som inte har gett dem någon utdelning. Framåt har de nätat 13 gånger. Det är bara Parma som har gjort lika få mål i ligan.

Allting talar för att Inter tar sin åttonde raka ligaseger när en av de lättast möjliga motståndare kommer på besök. Här har Inter en bra chans att näta i massor, samt, framförallt, att hitta tillbaka till det grymma försvarsspelet som vi har fått se förra säsongen, där laget lyckades hålla nollan i en många matcher i rad. Det ska Inter bara klara av att göra mot Crotone - samt vinna matchen.

Speltips Inter - Crotone:
Inter vinner matchen och håller nollan - odds 2.00 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Inter:
Samir Handanovic, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Milan Skriniar, Ashley Young, Arturo Vidal, Marcelo Brozovic, Nicolò Barella, Achraf Hakimi, Lautaro Martinez & Romelu Lukaku.

Bekräftad startelva - Crotone:
Alex Cordaz, Vladimir Golemic, Luca Marrone, Sebastiano Luperto, Pedro Pereira, Salvatore Molina, Niccolò Zanellato, Eduardo Henrique, Arkadiusz Reca, Junior Messias & Emmanuel Rivière.
---

This is the stats tab
This is the post tip