Inter ångar på och lär så även göra i cupen hemma mot Empoli.

Senaste möten
Empoli - Inter 0-2

Serie A
1. Inter 21 15 5 1 51:16 50
11. Empoli 22 8 5 9 35:43 29

Inter hemma
10 8 2 0 27:7 26

Formen
V, V, V, V, O

Senaste match
Atalanta - Inter 0-0

Empoli borta
11 5 4 2 18:14 19

Formen
O, F, O, F, O

Senaste match
Venezia - Empoli 1-1

Preliminära elvor (Corriere dello Sport)

INTER (3-5-2): I. Radu; Skriniar, Ranocchia, Dimarco; Dumfries, Vidal, Gagliardini, Vecino, Darmian; J. Correa, L. Martinez.

EMPOLI (4-3-1-2): Furlan; Stojanovic, Viti, S. Romagnoli, Fiamozzi; Asllani, Stulac, Bandinelli; Bajrami; Cutrone, L. Mancuso.

Simone Inzaghi har verkligen fått en pangstart som tränare för Inter. Laget ligger etta i Serie A efter 21 spelade omgångar och med Juventus på dekis och Milan som främsta utmanare så luktar det ett nytt guld i mina ögon. Inzaghi har dessutom aviserat att man inte tar cupen lättvindigt utan vill vinna den också. Den förre Laziomanagern saknar Brozovic på grund av avstängning men i övrigt ett väldigt gott truppläge - stark bänk! I kommande ligaomgång väntar nykomlingen Venezia på hemmaplan så jag anser inte att det finns skäl för Inzaghi att vila spelare för den matchens skull. Den ska dem vinna, så enkelt är det bara.

Empoli har varit rätt så stabila under året och kommer att klara kontraktet är känslan. Laget ligger elva i ligan och har hela 13 poängs marginal ned till Cagliari under strecket.
Därför lär Empoli våga ställa ut ett bra lag på banan i kväll, men jag tror inte att de har förmågan att göra ett resultat mot starka Inter. Hemmalaget kommer säkert gå ut stenhårt för att sänka Empoli tidigt in i matchen och för att sedan kunna lufta bänken mot slutet av matchen. 2-0 till Inter i det senaste ligamötet när matchen spelades i Empoli.

SPELTIPS
Jag spelar Inter att vinna i halvtid/fulltid till 1.72 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip