Inter tar emot Empoli på fredagskvällen.
Mitt speltips: Inter vinner & under 4,5 mål i matchen. Går att spela som en Bet Builder på Bethard eller bet365 .

Inter har haft under 4,5 mål i 31/35 ligamatcher. Empoli är visserligen ett av de mest målglada lagen i ligan, men de har ändå haft under 4,5 mål i 25/35. Så helt vanligt är det inte att de här lagen spelar matcher med fem eller fler mål.

Scudettojagande Inter behöver gå rent i de tre matcher som återstår av ligan. Har betydligt bättre målskillnad än Milan så de har inte riktigt den faktorn att behöva ta hänsyn till här i avslutningen. Om det varit ett utgångsläge där de behövt knapra in ett gäng plusmål hade jag inte velat gå på en underspelsvariant. Nu känns det här som ett bra spel då det täcker in många slutresultat jag ser som troliga.

För Inter har cupfinal mot Juventus kommande onsdag. Därefter ligamatch helgen efter. Så tre matcher på kort tid här, det gäller att spara på energin. Tror inte vi kommer få se ett Inter på femmans växel hela vägen in i mål vid eventuell ledning.

Empoli har spelat in 37 poäng. Kan vara klara för Serie A nästa säsong redan här, beroende på hur det går för Salernitana i veckan. Har annars en straffspark hemma mot just Salernitana nästa vecka för att eventuellt ta de poäng som krävs för att vara helt säkra. Tror inte Empoli åker till Milano och har energi att bråka alltför mycket. Deras säsong peakade nog med vändningen hemma mot Napoli (0-2 till 3-2) för ett par veckor sedan. Kan vara rätt nöjda med vad de åstadkommit den här säsongen. Men det här blir nog för svårt för deras del.

Samidigt tror jag inte på en total överkörning. Tror Inter kommer vara väldigt noga med att inte bjuda på någonting och jag håller en nolla som trolig här. Då ska Inter själva göra fem mål för att det här spelet ska spricka. Jag kan inte riktigt se det hända.

1/2/3/4-0 eller 2/3-1 känns som troliga slutresultat här och det är taget för min del.

TV: Full pott sist - vi går för det igen med 14 miljoner i jackpot!






This is the stats tab
This is the post tip