Inter:

Inter dundrar vidare mot den italienska ligatiteln och något vidare scudettorace har det ju inte varit tal om på väldigt länge. Inter har elva poäng ner till tvåan Milan, med en match till godo. Efter uttåg ur Champions League, och tidigare även Coppa Italia, har Simone Inzaghis gäng inget annat att fokusera på än att ro hem ligatiteln med emfas.

Yann Sommer ser ut att kunna vara redo för återkomst och att ta plats mellan stolparna. I övrigt ser skadeläget bra ut, där trion Juan Cuadrado, Marko Arnautovic och Stefan De Vrij endast saknas.

Empoli:

Efter tre raka förluster – och tre raka utan mål framåt - råder minst sagt prekärt läge för Empoli som befinner sig ovanför nedflyttningsstrecket med minsta möjliga marginal med bättre målskillnad än Frosinone. Bottenstriden är oerhört tajt och varenda poäng kommer bli vital.

Maleh är avstängd här och Ebuehi är skadad. I övrigt är Berisha, Ismajli och Grassi stämplade som osäkra kort.

Empoli rår inte på Inter

Inter har varit det överlägset bästa laget i Italien den här säsongen och när ligaspelet nu endast återstår för I Nerazzurri kan jag inte se något annat än att Inzaghi och hans mannar önskar ro hem scudetton i stil. Empoli har det tufft i botten och har bekymmer med målskyttet, med tre raka utan mål framåt. Det här blir en övermäktig utmaning i Milano. Inter att vinna och hålla nollan finns till 1,85 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip