De regerande mästarna Inter Milan måste hitta tillbaka till vinnarspåret när Fiorentina gästar dem på San Siro, i den italienska Serie A. Med en match mindre spelad har Inter fyra poäng upp till lokalrivalen AC Milan - som är i toppen av tabellen. Bortaspelet har varit svajigt. Dock är Inter fortsatt bäst av alla på hemmamark. Fiorentina gör en bra säsong och tävlar om en plats ute i Europa, där de har två poäng upp till AS Roma - som är sexan i tabellen. Inter är ett nummer större och bör vinna matchen.

Trots ett par mindre bra resultat så är Inter fortsatt med i kampen om ligaguldet. Efter att ha åkt ut ur Champions League kan de lägga allt fokus på Serie A - tills de ska möte AC Milan i italienska cupen. Formen är ändå fin med en 5 - 0 seger över tabelljumbon Salernitana på San Siro. Lautaro Martinez gjorde ett hattrick. Anfallspartnern Edin Dzeko nätade två gånger om. Tillsammans är de uppe i 26 ligamål. Därefter besegrades Liverpool med 1 - 0 på Anfield innan det blev oavgjort borta mot Torino.

Fiorentina är ojämna och själva inne i en mindre bra period. Februari månad avslutades med en förlust mot Sassuolo. Mars inleddes med ett oavgjort resultat mot Verona innan de senast tog en trepoängare mot Bologna. Där fick Fiorentina spela med en man mer i hela den andra halvleken. Lucas Torreira gjorde matchens enda mål - med 20 minuter kvar av tiden. Utan målkungen Dusan Vlahovic har det varit bekymmer med att hitta nätmaskorna. Lättare blir det inte heller när Inter står på andra sidan.

Vidare har de bekymmer med försvaret på bortagräs. Där har det blivit insläppta mål i de tio senaste bortamatcher. Då målglada Inter, med ett av Europas farligaste anfallspar, dessutom måste gå för en seger kan den mycket väl bli en stor sådan. Därmed blir det ett spel på att Inter vinner matchen med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med just ett mål. Förlust vid en Fiorentina seger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en Inter seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etc.

Speltips Inter - Fiorentina:
1 asian -1. Odds 1.86 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Inter:
Samir Handanovic, Danilo D'Ambrosio, Milan Skriniar, Alessandro Bastoni, Matteo Darmian, Nicolo Barella, Arturo Vidal, Hakan Calhanoglu, Robin Gosens, Lautaro Martinez & Edin Dzeko.

Preliminär startelva - Fiorentina:
Pietro Terracciano, Alvaro Odriozola, Nikola Milenkovic, Igor, Cristiano Biraghi, Giacomo Bonaventura, Lucas Torreira, Gaetano Castrovilli, Nicolas Gonzalez, Krzysztof Piatek & Riccardo Sottil.
---

TV: Jackpot på Europatipset - formstarke Melker går för 13 rätt igen!




This is the stats tab
This is the post tip