De regerande italienska Serie A mästarna inleder ligaspelet med ett enkelt möte hemma på San Siro där Genoa gästar dem. Efter att ha tagit sin 19:e Scudetto - ligatitel - har laget gjort en hel del förändringar i truppen, samt ett tränarbyte. I mitt tycke ska de inte ha gått ner sig så mycket ändå, även om laget kan ses som försvagade. I premiären ställs Inter mot ett lag som riskerade nedflyttning förra säsongen men tog sig själva i kragen i grevens tid. Inter är flera nummer större och borde ta en storseger.

Det var skönt för Inter och alla deras supportrar att bryta Juventus decennium långa dominans i Serie A. Strax därefter sa tränaren Antonio Conte upp sig. Laget tappade därefter anfallsstjärnan Romelu Lukaku till Chelsea samt yttern Achraf Hakimi till PSG. In i stället har Simone Inzaghi kommit in som tränare, efter framgångsrika år i Lazio. Han kör 3-5-2 taktik som Conte, så någon ändring i spelsystemet ska vi inte förvänta oss. Edin Dzeko har tagits in som ersättare till Lukaku på topp. Han har nätat 8 mål på Genoa och kommer att vara en rejäl förstärkning för Inter, som vann 17 av sina 19 hemmamatcher förra säsongen.

Genoa har inte förstärkt truppen utan snarare förnyat kontrakt med spelare som Goran Pandev, 38 år, med ytterligare en säsong. Under förra säsongen log Genoa risigt till. Då kallades tränaren Davide Ballardini in, för fjärde gången, och lyckades lyfta upp laget till en elfte plats i tabellen. Genoa har startat säsongen med spel i den italienska cupen. Perugia gästade dem i första omgången och tog en 0 - 2 ledning efter 10 minuters spel. Sedan fick Perugia en tidig utvisning och Genoa vände till 3 - 2 innan fulltid. Där var Genoa sårbara i defensiven. Mot Inter har inte Genoa lyckats näta under deras sex senaste inbördes möten.

Till premiären får Genoa klara sig utan mittfältaren Valon Behrami samt mittbackschefen Mattia Bani, som är avstängda.

Inter har värvat Hakan Calhanoglu i offensiven och har fina kvalitéer i truppen samt en bättre spelare på alla positioner i elvan. Så de borde slå Genoa med hästlängder i premiären. Därmed blir det ett spel på att Inter vinner med fler än ett mål i marginal.

Speltips Inter - Genoa:
1 asian -1,5 (samma som Inter -1,5 mål) - odds 2.07 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Inter:
Samir Handanovic, Milan Skriniar, Stefan De Vrij, Alessandro Bastoni, Matteo Darmian, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Stefano Sensi, Ivan Perisic, Hakan Calhanoglu & Edin Dzeko.

Bekräftad startelva - Genoa:
Salvatore Sirigu, Domenico Criscito, Davide Biraschi, Zinho Vanheusden, Andrea Cambiaso, Hernani, Milan Badelj, Stefano Sturaro, Nicolo Rovella, Yayah Kallon & Goran Pandev.
---

This is the stats tab
This is the post tip