Inter fortsätter defileringen mot klubbens 20:e scudetto och i onsdags krossades Champions League-jagande Atalanta med 4-0. Det var fjärde raka Serie A-matchen som Inter vann med just 4-0 och I Nerazzurri har nu skaffat sig ett tolvpoängsförsprång ner till tvåan Juventus.

Med fyra dagars vila, och utan Champions League-spel kommande vecka, lär Simone Inzaghi – som förvisso visat sig skicklig på att nå resultat även när han roterar kraftigt - ställa ett starkt lag på banan i strävan efter att så snabbt som möjligt säkra den där ligatiteln.

Inzaghi får klara sig utan Alessandro Bastoni här, som är avstängd. Läget med Davide Frattesi ser dock ut att vara bättre än befarat, när han klev av skadad i samband med 4-0-målet. Frattesi ser ut att kunna vara aktuell för spel redan här, men Inzaghi lär inte ta några onödiga risker och även om Hakan Calhanoglu fortfarande dras med lite skadebekymmer så har Inter gott om mittfältsalternativ med i form av Nicolò Barella, Henrikh Mkhitaryan och Kristjan Asllani. Francesco Acerbi och Marcus Thuram kan också vara tillbaka från sina respektive skador.

Alberto Gilardinos Genoa går också stabilt och återfinns på trygg mark i Serie A-tabellen, där man är tolva. Senast blev det seger, 2-0, hemma mot Udinese där Genoa kunde ta en solid seger efter att gästerna dragit på sig en utvisning i inledningen av den andra halvleken.

Genoa mäktade faktiskt med att sno en pinne i höstmötet, som slutade 1-1 på Stadio Luigi Ferraris, men Gilardino är nog inställd på en tuff uppgift borta mot överlägsna serieledaren i Milano. Skadeläget ser bra ut – bara Matturro saknas sedan tidigare – och Gilardino lär nog inte göra allt för stora förändringar från laget som besegrade Udinese.

Kan något Serie A-lag stoppa Inter?

Inter går verkligen som tåget nu och nästintill oavsett vilket lag Inzaghi ställer på benen så ser I Nerazzurri oerhört resoluta och svårslagna ut. Genoa är ett resolut gäng, men borta mot Inter tror jag Gilardinos lag får svårt att räcka till. Inter -1.5 finns till 1,80 hos Betinia .
This is the stats tab
This is the post tip