Inter att vinna och hålla nollan spelas till 2,15 hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard . Tycker även under 3,0 mål runt 1,75 känns bra.

Inter gjorde en strålande första halvlek i veckan mot Dortmund och italienarna gick till pausvilan med 2-0 i bagaget. Den andra halvan av matchen var dock riktigt usel och tyskarna vann tillsist med 3-2 framför den gula väggen.
Antonio Conte klagade efter matchen på hårt matchande och en för tunn trupp. Något som känns lite löjligt med tanke på vilka spelare han har att tillgå.

Nåväl. I Serie A har Inter varit mer stabila och även fast de blåsvarta har släppt in en del mål på slutet tycker jag att trebackslinjen med Bastoni/Gódin, Skriniar och De Vrij håller riktigt hög kvalité. Målvakten Handanovic har även stundtals varit briljant.
Värt att notera är att Inter vunnit tre av de fem spelade hemmamatcherna i ligaspelet, i samtliga tre segrar har Handanovic hållit nollan.

Nykomlingen Hellas Verona har genom ett stabilt försvarsspel inlett rätt lovande. 15 poäng efter elva omgångar är inte illa pinkat för ett lag som tippades i botten av tabellen inför säsongen. Faktum är att Hellas släppt in minst antalet mål i serien (9) tillsammans med Juve.
Offensivt då? Där ser det trubbigare ut. Endast nio gjorda mål är riktigt blekt. Den rutinerade playmakern Miguel Veloso har noterats för två mål och två assist, men portugisen klev av med en skada senast mot Brescia och just nu står Veluso som tveksam till spel.

Troliga line ups (Gazzetta dello Sport)

Inter 3-5-2
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Lazaro, Barella, Brozovic, Vecino, Vecino; Biraghi, Lukaku, Martínez

Saknar/osäkra: Sánchez, Politano, Asamoah, Gagliardini, Sensi

Hellas 3-4-2-1
Silvestri; Rrahmani, Dawidowicz, Gunter; Faraoni, Amrabat, Pessina, Lazovic; Zaccagni, Verre, Salcedo

Saknar/osäkra: Bocchetti, Kumbulla, Badu, Bessa, Tupta, Veluso

Conte är en tränare som prioriterar defensiven först och främst och efter genomklappningen mot Dortmund lär säkerligen Inter gnuggat en del försvarsspel. Med tanke på det hårda matchandet tror jag inte på någon överkörning från de blåsvarta, dock bör Inter lösa tre poäng på Giuseppe Meazza mot den här typen av motstånd.
Hellas har långt ifrån någon offensiv som skrämmer och gästerna är även rätt skadedrabbat.

1-0/2-0 känns som troliga resultat.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip