Bortsett från den usla insatsen i Champions League (1–1 mot Slavia Prag) har Antonio Conte fått en smakstart i Milano. Inter toppar Serie A efter fyra omgångar med full pott. I helgen var det inget snack om vilket lag som var bäst i staden efter att Inter vann komfortabelt med 2-0 i Derby della Madonnina.
I Nerazzurri har verkligen fått utväxling av sina nyförvärv, inte minst från Stefano Sensi (4 matcher/2mål) och Romelu Lukaku (4/3), och Inter ska utan tvekan ses som en utmanare till Scudetton den här säsongen.
Frågan är om Inter temperaturen varit så här hög kring Inter sedan guldet i Champions League 2010?
Tveksamt.

Lazio är även ett kompetent gäng som Simone Inzaghi jobbat med länge och även gjort det riktigt bra. De himmelsblå kommer från en stabil 2-0-seger hemma mot Parma men på San Siro tror jag romarna få det svårare. Spelare för spelare tycker jag Inter ser vassare ut och efter Lazios premiärseger mot Sampdoria har Inzaghis gubbar förlorat mot både SPAL och Cluj (Europa League) på bortagräs.

Varken skador eller avstängningar finns att rapportera om i Inter medan Lazio ser ut att få klara sig utan Radu och Romelu Lukakus lillebror, Jordan, på grund av skador.

Inter omkring dubbla degen bör vara bra. 2,05 hos bet365 hugger jag.

bet365 livestreamar matchen.

Inter (3-5-2): Handanovic; Skriniar, de Vrij, Godin; Biraghi, Sensi, Brozovic, Vecino, Candreva; Politano, Lukaku.
Lazio (3-5-1-1): Strakosha; Bastos, Acerbi, Luiz Felipe; Lulic, Luis Alberto, Leiva, Milinkovic, Lazzari; Correa; Immobile.

Förra säsongens möten:
Inter - Lazio 0-1
Inter - Lazio 1-2 (Coppa Italia)
Lazio - Inter 0-3

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip