Under måndagskvällen ska den första omgången av Serie A stängas på San Siro!


Antonio Conte har tagit över ett Inter som ser ut att ha något väldigt spännande på gång. Truppen håller likt i fjol väldigt hög kvalité och I Nerazzurri ska definitivt kunna ses som en utmanare till Juventus.

Conte har totaldissat Icardi som fortfarande finns kvar i klubben. Argentinaren kommer inte att komma till spel under måndagen men offensiven känns detta till trots oerhört slagkraftig med bland annat Lautaro Martínez och nyförvärvet Lukaku längst fram. Det är dock defensiven som är både Conte och Inters melodi. De blåsvarta släppte in under 1 mål per match förra säsongen och försvarsuppsättningen ser minst lika stark ut som i fjol då bland annat Godín värvats från Atlético.
Förra säsongen släppte Inter in tio mål på 19 hemmamatcher i Serie A.

Nykomlingen Lecce, som leds av den före detta Lazio-spelaren Fabio Liverani, är tillbaka i finrummet, för första gången sedan 2011/12! De rödgula från Apulien slutade på andra plats i Serie B förra säsongen men mycket talar för att Lecce kommer att få det kämpigt i Serie A den här säsongen. Som så många andra italienska nykomlingar de senaste åren. Liverani har en rätt begränsad trupp att arbeta med och på San Siro kommer definitivt Lecce komma in med en defensiv approach.

Således tycker jag Inter + hålla nollan till 2,02 hos Betsson känns som ett riktigt bra spel.
Spelet hittar nu under fliken "Resultat + Båda lagen gör mål".

/ F0rza

This is the stats tab
This is the post tip