Stormakten Inter har ett viktigt möte i Serie A när Lecce gästar dem på San Siro. Anledningen är att Inter har tappat andraplatsen i tabellen - om än temporärt - till Lazio. Under sig har de stadsrivalen AC Milan, samt att Roma också utmanar om en topp fyra placering. Lecce håller till på den nedre halvan av tabellen och har inte så mycket att sätta emot i denna kamp.

Inter är fortsatt i fin form, även om det blev en bortaförlust mot tabellåttan Bologna sist. Innan dess besegrades Udinese med 3 - 1 på hemmaplan - där Inter har vunnit 10 av 12 omgångar. Målskillnaden har skrivits till siffrorna 25:6. Så Inter är ett urstarkt hemmalag i Serie A. Med tanke på att en Champions League plats behöver försvaras kan vi förvänta oss en reaktion efter nederlaget sist. Då kan det mycket väl bli en seger med stora siffror.

För uppgiften i sig är mer än lämplig. Lecce håller till på plats 15 i tabellen och har lyckats distansera sig från bottenstriden. Det är 10 poäng ner till nedflyttningsplatserna. Efter ett par stabila prestationer mot några topplag blev det en hemmaförlust sist mot Sassuolo. Lecce gjorde överlag en svag insats och skapade väldigt lite i matchen. Med en blek prestation bakom sig blir det svårt att åka hem med några poäng i behåll från Milano.

Inter får klara sig utan skadade Milan Skriniar, Federico Dimarco, Dalbert och Joaquin Correa. Lecce har Lameck Banda, Kastriot Dermaku och Marin Pongracic i sjukstugan. Samt Federico Baschirotto avstängd.

Marknaden har inte helt oväntat Inter som grova favoriter till seger. Då Inter är både ett och två nummer större ska det inte vara några bekymmer att gå segrandes ur duellen. Därmed spänns bågen lite extra och ett spel läggs på att Inter vinner matchen med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Inter - Lecce:
1 asian -1,5 (samma som Inter -1,5 mål) - odds 2.15 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Inter:
Andre Onana, Francesco Acerbi, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni, Matteo Darmian, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Robin Gosens, Romelu Lukaku & Lautaro Martinez.

Preliminär startelva - Lecce:
Wladimiro Falcone, Valentin Gendrey, Samuel Umtiti, Alessandro Tuia, Antonino Gallo, Alexis Blin, Morten Hjulmand, Youssef Maleh, Gabriel Strefezza, Assan Ceesay & Federico Di Francesco.
---

This is the stats tab
This is the post tip