Stadio Giuseppe Meazza ger oss mötet mellan Inter och Liverpool under onsdagskvällen och här väljer undertecknad att hugga ett spel med hjälp av spelbyggaren hos Unibet .

Inter matchas tufft just nu. Hemmalaget i Milano har tre matcher i benen sedan 5 februari och kommer närmast från ett kryss mot Napoli på bortagräs där de spelade 1-1. Innan det tog de emot Roma i Coppa Italia och då vann Inter med 2-0. Sedan har de också hunnit med en förlust på dessa tre tajta matcher och den kom i derbyt mot Milan där Inter kammade noll poäng i ligan genom en 2-1-förlust.

Liverpool som agerar bortalag kommer till spel här med bra form igen. Engelsmännen radar upp sex raka vinster och även om den senaste, mot bottenlaget Burnley, bara vanns med 1-0, så råder det inga tvivel om att bortalaget mår bra för dagen. I ligan är Liverpool en bit bakom serieledande Manchester City och det gör att Champions League säkerligen prioriteras mycket högt. Jag håller Liverpool som det bättre laget av dessa båda och tror helt klart att de har vad som krävs för minst ett kryss inför returen.

Inter däremot, de vill såklart ha med sig en seger till Anfield inför returen, men jag är mycket tveksam till om de löser det. Jag tror vi får se en jämn match mellan två bra lag, men där Liverpool har vad som krävs för antingen seger eller oavgjort. Detta ihop med över 7,5 hörnor via spelbyggaren blir ett vettigt spel i mitt tycke!

SPELTIPS
X2 + över 7,5 hörnor till 1.70 hos Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip