Inter Miami:

Det är ingen underdrift att påstå att det råder fullkomlig Messi-feber i MLS sedan den argentinske världsartisten anlände till Nordamerika tidigare i sommar. Lionel Messi, tillsammans med Jordi Alba och Sergio Busquets, har fullkomligt transformerat lyckan för Inter Miami, som innan argentinarens ankomst var minst sagt uselt. Nu har Miami radat upp nio raka matcher utan förlust i alla turneringar, där man vunnit en cup och tagit sig till final i en annan, och playoff-platsen som såg fullkomligt avlägsen ut efter den tröga säsongsinledningen – 21 poäng från 23 första matcherna – är nu plötsligt långt ifrån otänkbar.

Inter Miami är fortfarande nästjumbo i Eastern Conference med elva poäng upp till Chicago Fire på playoff-plats till slutspel, med två matcher till godo, så den positiva resultatraden med Messi och hans veterankamrater i truppen måste fortsätta. Gerardo ”Tata” Martinos Inter Miami mötte Nashville så sent som förra söndagen i ligacupfinalen där matchen slutade 1-1, Messi målskytt förstås, och Inter Miami vann efter straffar.

Messi inledde på bänken i 2-0-segern mot New York Red Bulls i MLS senast, men kom in efter en timme och gjorde sitt elfte mål på nio matcher i klubben. Han väntas starta under onsdagsnatten. Corentin Jean är knäskadad och Franco Negri och Gregore är borta sedan tidigare.

Nashville:

Lär vara rejält revanschsuget efter finalförlusten mot Inter Miami för en dryg vecka sedan. Finalen var jämn, även om Miami drog det längsta strået i straffläggningen. I MLS är det dock inget snack om vilket av lagen som presterat bäst så här långt under säsongen. Nashville återfinns på sjunde plats i Eastern Conference, med 17 fler poäng inspelat än nästjumbon Miami, som dock är ett helt annat lag nu än under inledningen av säsongen.

Nashville föll tungt borta mot Atlanta, 0-4, och har trots att man gått bra i ligacupen inte visat upp någon särskilt upplyftande MLS-form med sex förluster på de sju senaste i ligaspelet, och ingen bortaseger sedan början av juni.

Inter Miami piskat att vinna

Inter Miami behöver fortsätta vinna för att jaga fatt på en slutspelsplats och har visat upp imponerande form den senaste månaden, sedan Messis intåg. Nashville gick förvisso bra i cupen (men förlorade utöver finalen i ligacupen även mot just Miami i US Open Cup-åttondelen med 2-1 på bortaplan i slutet av maj) men har svag ligaform och ännu sämre bortaform. Även om Nashville sett över hela säsongen gått betydligt starkare är det därför inte överraskande att det oddsmässiga styrkeförhållandet skiftat ordentligt och Inter Miami återfinns som tydliga favoriter här. Hemmalaget har en potent offensiv och varit målglada på sistone, samtidigt som man inte är osårbara defensivt. Inter Miami & över 2.5 mål kan testas till 2,23 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip